Ötvös Tibor

A hivatalos H2: Halloween 2 trailer

Hosszas huzavona után a Dimension végre kitette a netre a H2: Halloween 2 első hivatalos előzetesét. A korábban megjelent rossz minőségű videókat ugyanis szinte órák alatt leszedették majdnem az összes honlapról.

Rob Zombie sikerrel támasztotta fel Hollywood egyik legismertebb gyilkosát, így nem is volt meglepő, hogy Michael Myers további film(ek)ben tér vissza a vásznakra. Sajnos a dolog nem alakult ilyen egyszerűen, hiszen az elején igen nagy volt a kavarás a projekt körül, de végül minden letisztult és a jelek szerint a rendező ismét jó munkát végzett.


A H2: Halloween 2 ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész letette. A történetet Laurie Strode szemszögéből látjuk, aki megpróbálja túltenni magát a tényen, miszerint Myers ki akarta csinálni. De ez nehezen megy, ha a gyilkos továbbra is a nyakában liheg.

A trailer látványos, a film augusztus 28-án debütál a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czellar #3
    Ha nem Rob Zombie csinálná meg se nézném.Zenébe azért jobb:P
  • kukacS3K #2
    ha egyszer őrült sorozatgyilkos akkor hogy tudja követni a csajt? az őrültnél pont az a lényeg hogy fel-alá szaladgál a képernyőn és lekaszabol mindenkit nem az hogy üldöz valami csajt miközben már rég bevették volna a nemtommilyen tanúvédelmi programba
  • PokerFace #1
    Remek, ezzel a kapucnival úgy néz ki, mint a Múmia a Brandon Fraseres filmekben...
    "... a rendező ismét jó munkát végzett."

    Kedves Cikkíró!
    Ha szerinted az első résszel jó munkát végzett a rendező, akkor te vagy nem láttad a filmet, vagy nem láttad az eredetit, vagy be voltál szittyózva amikor nézted.
    Az első rész az eredeti megcsufolása volt, a megtestesült gonosz Michael Myersből csináltak egy gyilkost akit még meg is lehet érteni, mivel perverz parasztok közt nőtt fel stb.


    Ezen az oldalon rögtön két jó kritika is van az előző részről...