Szekeres Viktor

Júniusban érkezik az Anakonda 4. magyar verziója

Arról már beszámoltunk, hogy Amerikában június 4-én jelenik meg az Anaconda 4: Trail of Blood - a magyar rajongóknak sem kell sokkal tovább várniuk, hiszen pár hét és megvehetjük az Anakonda 4. - Vérvonal-at.

Mindössze két hetet kell várni az amerikai megjelenés után (miket beszélünk, még annyit sem), hogy június 16-án kifizethessük az Anakonda 4. - Vérvonalért a 2990 forintot és este a házimozi-rendszert belőve saját szemünkkel láthassuk az ismét csak Romániában forgatott szörnyűségeket.

A film hazai DVD-megjelenése mellett még egy bónuszhírrel is szolgálhatunk a franchise fanatikusainak, hiszen ugyanezen a napon, vagyis június 16-án az eredeti, a klasszikus Anakonda is megjelenik idehaza BluRay-en, természetesen szinkronizált változatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    1000-ért nem, de pl. 199-ért esetleg megérné:) Kedvenc filmet se veszek meg azonnal, 3-4 ezerért, várok, amíg megy le az ára.
  • winnie #7
    oké, most megbicsaklott a logikám:) ha valami szemét, nem veszem meg. mindegy, hogy 10 vagy 1000 forint. ha valami jó, megveszem, mindegy, hogy 1000 vagy 10000 forint.

    megveszi az, akit érdekel, nem? a 3. részt is megvették páran. ezt is meg fogják, gondolom.
  • Zombee #6
    2990-ért mégis ki a fene vesz meg ilyen szemetet? Realitás is van a világon.
    Egyébként is, olcsó filmekről beszélünk.
  • winnie #5
    de ez a lényege, hogy ha valami dvd-re forog, akkor az legalább dvd-n hozzon bevételt.
  • Zombee #4
    A 3. rész egy szórakoztató B film volt, viszont sem az, sem ez nem ér 2990Ft-ot. Direkt DVD-re forgatott filmet nem szabadna 990 fölött indítani, és ez az a kategória, amit még ennyiért sem szabadna árulni. Ez egy vicc.
  • WoodrowWilson #3
    Nem tudom, hogy ilyen zs-kategóriás, csak dvdre készülő tömegfilmekről mért kell cikkezni. Lenne sok jó film amiről megérné szót ejteni.
  • Etinger #2
    De most komolyan kit érdekel ez a huszadrangú film?
  • MeoH #1
    Ehhh... 1: 1x nezheto film, 2: B kategorias szar, 3: azt sem tudtam, hogy letezik, de valszeg nem maradtam le semmirol. Es most 4. Persze ez csak az en velemenyem. De sztetek Viktor baratunk kigyomanias vagy fizetnek neki, hogy reklamozza itt ezt a valszeg ujabb Bkategorias szart hetente, attol fuggetlenul, hogy is szornyusegkent emlegeti?