Szekeres Viktor

Egyszerre két feldolgozást is bejelentettek

Ezúttal nem klasszikus amerikai filmek kerülnek terítékre, hanem ismét Ázsia felé fordul egy producer. Jó hír viszont, hogy a műfaj nem horror lesz, hanem vérbeli akció-dráma.

Az áldozat ezúttal Johnnie To lesz, hiszen Arthur Sarkissian producer a neves rendező két filmjét is felszeretné dolgozni: a 2007-es The Mad Detective-et (Sun taam) és az 1999-es The Mission-t (Cheung fo), állítja a Variety. A külföldön nem kicsi kultusszal bíró To idehaza még csak letöltők körében ismert igazán, de mostanság kezdik őt felfedezni a mozik, hiszen legutóbbi filmjei közül a Száműzöttek és az Adásunkat megszakítjuk is bemutatásra került.


Sarkissian tervei szerint mihamarabb szeretne írót szerződtetni a feldolgozásokhoz, s saját pénzéből támogatná a produkciókat, melyekhez magát Tót is szeretné megszerezni valamilyen minőségben. Érdekesség, hogy a hongkongi direktor jelenleg éppen Jean-Pierre Melville francia rendező 1970-es filmjének, a Vörös körnek (Le cercle rouge) amerikai feldolgozását készíti, Alain Delon helyett Liam Neesonnal a főszerepben. (A tervek szerint Delon is kapna egy kisebb szerepet az alkotásban.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!