Ötvös Tibor

Készül a Halálos iramban 5

A hírek szerint a Universal producerei máris elkezdték a Halálos iramban 5 előkészületeit. Legalábbis az egyik főszereplő, Paul Walker határozottan megerősítette eme értesülést.

"A Halálos iramban 5 már túllépte a pletykálódás határát" - kezdte Walker. "Nemrég beszéltem a Universal fejeseivel, és már el is kezdték a következő epizód előkészületeit. Nagyon komolyan gondolják a dolgot, elég elszántnak tűnnek. Ráadásul már az is kiderült, hogy a történet ezúttal Európában játszódik majd."



A színész azt is elárulta, hogy Vin Diesel már le is szerződött az ötödik filmhez. Ráadásul Walker jelenleg komoly lobbit folytat azért, hogy a Halálosabb iramban mellette szereplő Tyrese Gibson is kapjon szerepet a következő epizódban. Walker kijelentéseit részben megerősíti a Los Angeles Times hasábjain megjelent Neil Moritz interjú, aki nem mellesleg az összes Halálos iramban film producere volt.

Moritz azonban megemlítette a nem mellékes tényt, miszerint jelen állás szerint csak és kizárólag Dominic figurájára koncentrálnának és az ötödik film az első rész előtt játszódna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stonee #14
  • AZTA #13
    Blastácska rengeteg filmre nem lett volna szüksége a világnak mégis megcsinálták akkor nyugodtan jöhet ez is
  • edisonae86 #12
    Szerintem ésszerűbb lenne ha a Tokyo drift-et folytatnák, ott úgyis visszatér Diesel. Bár Tokyo helyett, én jobban bírnám ha Yokohama-ban játszódna és nem lenne benne a 30 éves gimnazista. :D Dehát ennek a kivitelezése lehetetlen ha a történetet vesszük figyelembe.
  • Etinger #11
    Pár visszaemlékezés erejéig jöhetne... Különben Walker és Diesel ( basszus de beszélő neveik vannak!!!! ) nehezen lehet egyszerre a vásznon...
  • Etinger #10
    Legutóbb még Brazília is szóba jött... ami amúgy jobban tetszene mint európai........
  • dartois83 #9
    Ha európai helyszínt választanak, lehetne pl. Barcelona, csak könyörgöm, ne legyen olyan a film "fizikája", mint a Wheelman-ben (értsd: Vin Diesel autója kibír mindent, a rendőrautókat simán felrobbantja az ütközésekkel), mert az büntetne.

    Továbbá ne legyen előzményfilm: a sorozat pikantériája szerintem pont az összes régi szereplők összeszedése, amennyiben ez lehetséges. Vin Diesel egyedül nem állná meg a helyét. Az majd talán egy külön spin-off-ban.
  • crotinake #8
    :)
  • Blasta #7
    Bocs, ezt nem ide akartam (tökömnek van 2 Diesel-es hír egymás alatt, ugyan az a lényegök)
  • Blasta #6
    Ezen filmek MINDEGYIKÉRE hatalmas szüksége van a világnak!!!!
  • Magoo #5
    Itt két egymásnak totálisan ellentmondó állítás hangzik el:
    A film európában játszódik -->KONTRA<-- Az 5. film az első elött játszódik és Dom-ra koncentrál

    Az ad értelmet az egésznek, hogy azért játszódik európában mert a 4. rész végén (mindenki tudja miért) szépen átbattyog a banda európába ahol könnyebb *elbújni*. Nem hinném hogy az első film előtt Dom karaktere nagyon európában száguldozott volna.
    Szóval bízom benne hogy nem Prequel lesz hanem sequel