Ötvös Tibor

Butch Cassidy és Sundance kölyök remake készül?

Tom Cruise cége szerezte meg a Butch Cassidy és a Sundance kölyök remake jogait, melynek egyik főszerepére - természetesen - a szcientológia elkötelezett hívét szánják. A másik főszereplő szintén az egyház tagja, név szerint John Travolta.

Korábban már beszámoltunk róla, miszerint feldolgozásra kerül az egyik klasszikus western-mozi is, a Butch Cassidy és a Sundance kölyök. Mint a héten kiderült, a remake jogait végül Tom Cruise szerezte meg és természetesen önmagát képzeli el az egyik főszerepben. A pletykák szerint maga Paul Newman adta még anno áldását a Cruise-féle verzióra, melyben John Travolta lenne a színész partnere.



Cassidy bandájának romantikusan megidézett vadnyugati gengsztervilágában a ló riválisaként, a feltartóztathatatlan technikai haladás fura jelképeként jelenik meg a bicikli, amely Tati filmjeiben az emberibb múlt bájos relikviája. Miután a városi bankot megszüntették, mert folyton kirabolták, Butch és barátja, Sundance kölyök arról ábrándoznak: aranyásónak mehetnének Bolíviába, vagy katonának a spanyol háborúba. De felmerül egy jobb ötlet: ha bankot nem lehet rabolni, haladni kell a korral - jöjjenek hát a vonatok!

Jelenleg ennél többet nem tudni, de ezzel alaposan megcáfolták a Matt Damon - Ben Affleck főszerepléséről szóló pletykákat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pixx #7
    A szcientológiai egyházakban ingyen lehet majd megnézi, illetve , aki bemutatja pénztránál a piros fonalat csak a felét kell fizetni a rendes jegyárnak....
  • Yutani #6
    Vajon melyik lesz a kölyök? Bár tippelek a nagyorrú csávóra, mert az mégis csak fiatalabb, mint az ex-táncos b*zi.
  • marcee #5
    A Yuma tényleg nagyon jó volt, de az eredeti nem egy nagy klasszikus, mint ez esetben.
  • den777 #4
    Az olyan remake-ekért nem kár, mint a a 3:10 to Yuma!
  • pixx #3
    Remélem a 7 mestrelővészt békén hagyják, a Halál 50 órájával, és a Ben-Hurral egyetemben, mert már kezd kicsit fárasztó lenni ez...
  • Aldo Moro #2
    Feldolgozás feldolgozás hátán. Semmi ötlet, csak a régiek újra gondolása. Ehhh.
  • Troll #1
    Ááá, ezt nem kéne... :-o