Szekeres Viktor

Megjött az Anakonda 4. előzetese

Ha azt nézzük, hogy a népszerű kígyós horror harmadik része nálunk is példás gyorsasággal jelent meg DVD-n, akkor minden bizonnyal a hazai híveknek sem kell sokat várni, hogy a június 2-i amerikai megjelenést követően lecsaphassanak a magyar szinkronos verzióra.

Bár az Anakonda 4. hazai megjelenési dátumáról még nincs hír, a harmadik részhez hasonlóan a legtöbb mozifilm által "igénybe vett" 2990 forintos áron lesz majd kapható a DVD-pakk.


Szerencsére addig is enyhíteni lehet a gyötrelmes várakozást az Anacondas: Trail of Blood röpke előzetesével, mely ugyan nem mond sokat, de talán épp ezzel érik el azt, hogy az Anakonda-fan még jobban várja a folytatást, melyben Crystal Allen, John Rhys-Davies, Linden Ashby és David Frye fog szerepelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #9
    még mindig kérdezem, mint ahogy az összes anakonda4 cikknél, hogy ki a farkat érdekel ez a 20adrangú zs kategóriás fos, hogy hetente van egy cikk róla?
  • szlovákiai hun #8
    Az 1-2 -es elment, de Haselhoffal az a 3-as hihetetlenül fos, nem is csodálkozok, hogy a moziba sem jutott be csak dvd-én jött ki, ha a 4-es is ilyen fos lesz mint a 3-as, akkor kár energiát pazarolni rá.....
  • bmw #7
    En azert megnezem hatha nem gagyi...
  • Khabbas #6
    Még mindig április elseje van?
  • tyuklepes #5
    Annyira hiányzik ez a film, mint kolera a lepratelepre :D
    Az első nézhető monster-múvi volt, asszem nem is egyszer néztem meg, de csak véletlenül - a második nem hagyott bennem semmi nyomot :P ... de a harmadiknál egyszerűen besokkoltam, amikor Baywatch Husselhof megjelent. Na ott el lett ásva. De ha nem ő lett volna, akkor sem érne a film egy marék lepkesz@rt sem ... megnéztem, mea culpa óóóóóóó mea culpa, mert horrorra vágytam, és nem volt más a közelben. Hát horror volt. Igazi, nagybetűs Borzalom. Ha ilyen tendenciával folytatódik a sorozat leépülése, a 4. résztől leolvad a DVD-lejátszó :D
  • SonicBoom #4
    szerintem egy nagy anakonda megöl majd egy adag gyanútlan embert, aztán egy jóképű lány és/vagy fiú rájön erre, és a végén az anakondát megölik. de lehet, hogy nem így lesz.
  • Etinger #3
    Jó ez a lejátszó.

    Az elsőt láttam, ott meglepően erős volt még a szereposztás.
  • winnie #2
    hááát, ebben szerintem nem sokan fognak megerősíteni, mert én még nem láttam olyat, aki megnézte volna az anakonda 3.-at. talán, ha lenne időm, hogy annyi filmet nézzek, hogy már csak az legyen hátra, de még mindig több száz vár megtekintésre:) szóval, dicséretes a bevállalás.
  • beszko #1
    Nem akarom már igy rögötn leszolni de az elözö rész nagyon gagyi volt és szerintem ez is az lesz.De ne legyen igazam.