Ötvös Tibor

Verbinski a BioShock filmet választotta

Gore Verbinski lemondott a Karib-tenger kalózai negyedik részének rendezői posztjáról, hogy helyette a BioShock mozifilmet készítse el. Jelenleg még nincs utódja.

Azt még nem lehet eldönteni, hogy vajon mennyire tesz jót a franchise-nak a vérfrissítés, ám számos rajongói oldalon már most petíciókat terveznek Jerry Bruckheimer és a Disney ellen, miszerint ne keressenek más direktort, hanem inkább tolják el a premiert.



"Sajnos" a producer és a stúdió is hajthatatlan és már el is kezdték az új rendező felkutatását. Verbinski mindenkinek megköszönte a csodás emlékeket, amiket a trilógia készítése során szerzett, és nem tartja kizártnak, hogy a későbbiekben még visszatér a kalózos témához.

Jelenleg azonban fontosabb a számára 2007 egyik legjobb játéka, a BioShock filmadaptációja, mely után Johnny Depp "hangját" rendezi a Rango című animációs filmben. A Karib-tenger kalózai 4 forgatásának elkezdését továbbra is jövőre tervezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #10
    miért? úgyis csak egy kezet láttál a játékban, az is lehet hogy itt is azt fogsz :P
  • bmw #9
    Hat szerintem a karib-nal elkelne a verfrissites...
  • zaki #8
    akkor garantált lesz a bukta... :d
  • Loverman #7
    először gondolkodni kellene... a csávó csak annyit írt hogy Jack-et (a BIOSHOCK főhősét) fogja Wentworth Miller alakítani. nem azt mondta hogy Jack Sparrow-t, hanem hogy JACK-ET. olvasni. meg néha gondolkodni. plíz.
  • Broafka #6
    még csak az kéne, jönne a báb film meg nem is tudom.

    Jó rendező a maga stílusában Tim Burton, de pl a Karácsonyi Lidércnyomást nem értem mirét isteníti mindneki, oltári nagy csalódás volt. Jó story, gagyi kivitelezés, 2-3 zenén kívűl szinte teljesen hallgathatatlan zenék. Nah mind1.

    A rendező hamár a Karib 4-et akarta, akkor már csak nem lehet olyan rossz. Wentworth Miller hááát, határ eset lenne. Johnny Depp semmiképpen sem.
  • mcgrape #5
    Enyi marhaságto sem hallotam még :D "Jacket a főszereplőt Wentworth Miller" persze, Johnny Depp meg alszik mi? Egy frászt, sőt aban is biztos vagyok hogy Gore Verbinski is marad, majd ugy is, mert erről már sokal korábban voltak infok, hogy ami ő a Niosoch vagy mit csinál addig nem lessz Karib 4
  • Etinger #4
    Tim Burtont rendezőnek!!! :D:D
  • Xabinho87 #3
    Az IMDb szerint Jacket a főszereplőt Wentworth Miller fogja alakítani akit a Szökésből Michael Scofieldként is ismerhetünk. Van erről már valami hivatalos hír?
  • Xabinho87 #2
    Úgy gondolom ez a film meghozza a várva várt áttörést és egy jó filmet láthatunk majd!
  • bertino #1