Szekeres Viktor

Ismét milliókat kényszerül fizetni a TV2

Alig pár napja szabott ki tízmillió forintnál is nagyobb bírságot az ORTT a TV2-re, most ismét csak lesújtott a vasököl, a TV2 pedig újfent összelapátolhatja a pénzt.

A legújabb találatot egy idei évadban indult műsor, a Joshi Bharat érte el. Az indiai származású guru műsorában az okozta a gondot, hogy olyan időben megy, amikor a gyerekek is játszi könnyedséggel megnézhetik (és nézik is, hiszen a nézettségi adatok szerint a 18 éven aluliak körében népszerű a műsor).

És bizony gyerekek számára is elérhető műsorokban nem lehet mindent leadni, így a botrányos jelenetekkel fűszerezett show október 9-i adására (téma: a családon belüli szexuális erőszak) érkezett panaszok eredményeképp az ORTT vizsgálatot indított és mivel a műsorszám 12 éven aluliak számára nem lett volna sugározható, így 5 557 656 Ft megfizetésére kötelezte a csatornát. (Plusz, afféle halmazati büntetésként még egy 926 276 forintos bírság is kiszabásra került pár előzetes rossz időpontban való sugárzása miatt.) A TV2 jelezte, hogy fellebbezni fog a határozat ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adamul #16
    Milyen szép kerek összegek Vajon ki és mi alapján állapította meg őket pont így ?:D
  • pepe792 #15
    Még mindig reménytelen vagy.
    "te vagy az, aki cégeket akar megszüntetni - és még ki vagy akadva, hogy egyesek sötétnek tartanak. hát..., ez cuki:)"

    A te logikád alapján akkor nem kell küzdeni a bűnözők ellen sem, mert ha nincs bűnöző akkor minek több ezer rendőr, nem kell annyi ügyvéd, bíró meg börtönőr sem. Szegényektől ne vegyük már el a munkát.
    Szánalmass vagy.
  • winnie #14
    "neked még nem tűnt fel , hogy bármelyik csatorna jobb , mint ez a kettő , amiknek a nevét le sem írom , annyit sem érnek"

    na, ez is új. mire gondolsz? (nem kötözködés, kérdés.) (ha az rtl-re vagy a tv2-re gondolsz, akkor nem értem hogy merülhet fel, hogy rosszabbak lennének, mint a sokkal kisebb büdzsével dolgozó viasat explorer, atv, sport klub, cool vagy storytv. nyilván, hogy az előző kettőn vannak a legjobb sorozatok, a legjobb filmek, a legjobb vetélkedő formátumok.)

    eleve kezdjük azzal, hogy olyan nagyon kevés van, hogy csatorna. a tévéadók zöme abból áll, hogy megveszi a filmeket és sorozatokat, majd leadja. attól, hogy a sorozat+ jobb sorozatokat ad, mint az axn jobb csatorna lesz? a discovery megkapja az amerikai csatorna filmjeit és leszinkronizálja és leadja reklámszünettel. de ettől mint csatornát a magyar Disc-t nem lehet értékelni, mert mindent amerikai csinál neki.

    értékelni max a hírtv, atv-t, m1-et, a két nagyot lehet, mert csinálnak saját műsotr. oké, a viasat 3 is csinál néha. de részemről (senkit nem érdekel, remélem), ha háttértévét használok, akkor mindig a tv paprika és a tv deko megy, ott bőven vannak saját készítésű dolgok, amik egy kábeltévétől nem várna el az ember.)
  • winnie #13
    én csak a lelked kutatom, a stressz okára vagyok kíváncsi. normális kérdés volt. választ nem kaptam. taps.

    (eszelősen félreérthetően fogalmazhatok, ha az jött le, hogy egy véleményen kell lennem valakivel. (te kezdted a kommentjeid sorát azzal, hogy egyetértesz randomjózsival.) épp az ellenkezője áll fenn. van saját véleményem, olyan, amilyen, de nem megyek együtt a "új tv2, fúj rtl" csordával. főleg azért nem, mert nem szoktam nézni nagyon tévét, így nem tudom, hogy milyenek most. vagyis, ha a nézendőimből ítélném meg, akkor a tv2 ász csatorna, mert a house jó sorozat. elégedett vagyok.)

    minden szívózás nélkül esküszöm, hogy engem csak ez a zsigeri gyűlölet, annak az oka érdekel, ami baromira nem egészséges. mi lehet az, amiért olyasmi miatt idegesíti az ember magát, ami nem is érdekli őt? (idegeskedhetnék a közép afrikai népirtások miatt (a mocskok!), én is úgy tönkremennék, mint egyes kommentelők.)
  • Azorut #12
    Úgy gondolod, hogy akinek van érettségije az érett is?
  • ldavid #11
    én a helyedben már nem is reagálnék
  • Dark Angel 666 #10
    neked még nem tűnt fel , hogy bármelyik csatorna jobb , mint ez a kettő , amiknek a nevét le sem írom , annyit sem érnek
  • pepe792 #9
    Reménytelen vagy Winnie... neked 50 évvel előbb kellett volna születned. Akkor talán egy véleményen lenne veled mindenki.
  • winnie #8
    mondjuk, túllépve ezen a dedón és a haragszomrádon, komolyan érdekelne, hogy valaki miért stresszeli magát odáig, hogy vicsorogva ilyet mond:

    " Tv2 és rtl klub egy népbutító szennycsatorna. Örökre elsötétíteni őket!!!"

    ennyire csak nem üres valakinek az élete, hogy egy (két) őt nem érdeklő dolgot akar megszüntetni. a mcdonalds, coca cola, hollywood is mehet akkor a süllyesztőbe? (nem tudom, sajéát példa: nem nagyon nézek tévét, esetleg a house-t meg az amerikai focit, épp ezért nem is zavarnak a csatornák. a coca cola sem zavar, nem iszok szénsavasat. aki akar, igyon.)

    vagy arról lenne szó, hogy mártír vagy és a nemzet pulzusán tartod a kezed és aggódsz a magyar néplélek miatt, attól tartasz, hogy butul a nemzet? akkor viszont azt nem értem, hogy miért nem jársz példával és kommentelsz intelligensen, jelezve azt, hogy te nem butulsz a nemzettel együtt. mert sajnos az ellenkezője tűnik ki szavaidból:)

    á, sebaj, mi idősebbek erre azt mondjuk, hogy fiatalság, bolondság. idővel kinövi az ember a karcsiszemüveget és az érettséginek nem véletlenül ÉRETTségi a neve.
  • winnie #7
    röKtön:) nem, ez nem éri meg, hogy emiatt izzadj pufók arccal és feltüzeld magad. mondom, ha nem bírod idegekkel, ne reagálj kommentre. ennyi.

    te vagy az, aki cégeket akar megszüntetni - és még ki vagy akadva, hogy egyesek sötétnek tartanak. hát..., ez cuki:)

    (a kétségbeesésed a személyeskedésből érhető tetten. ez a klasszikus ovis "- hülye vagy. - nem is, mert te vagy a hülye. - megmondalak. - de én mondalak meg." párbeszédekre hajaz. felnőttek vagyunk, nem? tartsunk valami IQ-szintet a dialógokban. én kérek elnézést a gumicsizmás kollega miatt.)

    (lám, a személyeskedést is lehet szofisztikáltan, nem?)