Ötvös Tibor

Előkészületben a Sötét zsaruk 3

A Las Vegasban tartott ShoWesten a Sony bejelentette, hogy a Pókember 4 és Szellemírtók 3 mellett a Men In Black - Sötét zsaruk következő része is zöld utat kapott és elvileg 2011-ben már a mozikba is kerülhet.

Kissé meglepő, hogy a mindkét részével kasszát robbantó Men In Black - Sötét zsaruk a hatalmas bevételek ellenére (világszinten több mint egymilliárd dolláros bevétel) nem igazán akart trilógiává bővülni. Talán Will Smith lett túl nagy név vagy Tommy Lee Jones nem volt elégedett a második rész - valóban - blőd sztorijával.



Mindenesetre a Sony a héten a Las Vegasban tartott ShoWesten bejelentette, hogy legkésőbb 2011-ben a mozikba kerül a Men In Black harmadik része - és ennyi. Arról nem beszéltek, hogy a két főszereplő is visszatér vagy egy újabb előzményfilmmel van dolgunk. A Sony mindössze annyit mondott, hogy jelenleg a Szellemírtók 3 és a Pókember 4 a legfontosabb projektjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #11
    Látom te is felháborodtál, h. törölték a hozzászólásod, nálam is ez volt, de ott a mondat vége 'vágta haza' az elejét, szóval értelmetlen volt, én figyelmeztettem(szvsz egyáltalán nem sértőn), erre kitörölték, és javították (vagy csak -ta)...
  • blessyou #10
    A kommentet törölték, de még mindig nincs kijavítva. Ehhh... emlékszem, ennek a szónak a helyesírását (irt) általános iskola első (!) osztályában megtanultuk.
  • Aldo Moro #9
    Van egy tippem, hogy mire írtad a kommented. :-) Hogy tudd a menetrendet: kitörlik a kommentedet, majd kijavítják mintha mi se történt volna. Nem ez lesz az első. Elég "érdekes" emberek szerkesztik ezt az oldalt.
  • Quantumleap #8
    2-3 éve azt olvastam, hogy a harmadik rész az űrben fog játszódni.
  • blessyou #7
    Csak azért se javítják ki? A kommentet törölhetitek, de attól még rosszul van írva.
  • bippo #6
    Tommy Lee is kell oda azért. (bár tény, hogy a kasszáknál nélküle is működne a film, én azért szívesen látnám őt is.)
    Ghost Busterst is nagyon várom már, bár félek az eredménytől.
  • blessyou #5
    Írországi kísértetjárta állóvizek
  • ldavid #3
    ha nem ők lesznek benne, engem már nem is érdekel
  • AZTA #2
    elég hozzá Smith + random is
  • smaszi #1
    Szerintem nem előzmény lesz, az túl kockázatos lenne, csak nem nyúlnak már ennyire mellé... (Ace Ventúra Jr., Maszk fia stb..jobb nem is belegondolni, h ezeket én megnéztem)

    A jól bejáratott szereplők helyett valami névtelen emberkékkel megtölteni a filmet..(nincs gondom a nem túl híres színészekkel, de azért valjuk be, ha MIB, akkor Smith és Tommy Lee...vagy nem?)