Szekeres Viktor

Van hozzá képünk: Anakonda 4.

A lényhorrorok és a B-filmek kedvelőinek azt tudjuk üzenni, hogy az Amerikában nyáron megjelenő DVD-t követően nem sokkal már a hazai kígyófanatikusok is kezükben tarthatják a horrorsorozat legfrissebb epizódját. Arról még nincs hír, hogy a SciFi Channel készít-e 5. részt.

Mivel pár napja már megmutattuk az előzetest, a várakozást fokozandó ezúttal pár képpel szolgálhatunk, kígyóval sajnos nem, inkább csak az áldozati bárányokat ismerhetjük meg a fotókról.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A költségkímélés céljából, a harmadik résszel párhuzamosan Romániában forgatott filmben (cím: Anaconda 4: Trail of Blood) ezúttal sem Jennifer Lopez vagy Ice Cube, sem David Hasselhoff-kaliberű nevek nem szerepelnek, de Crystal Allent vagy Linen Ashby-t már láthattuk más produkciókban, akárcsak John Rhys-Davies-t. A rendezést pedig az a Don E. FauntLeRoy vállalta magára, aki korábban olyan filmekkel szerzett magának nevet, mint a Volt egyszer egy igazság (Urban Justice) vagy az Igazság mecénása (Mercenary for Justice).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #13
    Micsoda?! Itt nem élnek varázslók és sárkányok?!

    Basszus... akkor ha hazamegyek leölöm az anakondámat is. Ott él(t) a kert végében a dzsungelben.
  • darXideR #12
    John Rhys-Davies amúgy a legjobb arc volt a Sliders c. sorozatban, egészen addig, amíg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tele nem pumpálták ólommal :D
  • Zombee #11
    A 3. rész egész szórakoztató volt, én nem láttam az 1-2 részeket, de a 3. nem volt rossz. Olyan tipikus tényleg annyira szar, hogy jó film:). A gyengén animált kígyó természetesen király:). Bár a Boa vs Pitonnál nem jobb:).
  • geronemo #10
    Talán az első film még elmegy de még így is csak a Z kategóriát tudom neki megsavazni. Arról meg, hogy romániában Anakonda él csak annyit, hogy nem tudom melyik filmben Szigligeten meg amerikai fegyverfejlesztő cég szuperbrutális katonái élnek akik csak arra várnak, hogy bosszút állajanak. Vagy hát Szolvákiába is csak ölni vágyók utaznak. Biztos nem nézem meg ezt a filmet.
  • Aviak #9
    Nem mintha védeni akarnám a filmet, de attól, hogy Romániában forgatták, nem jelenti azt, hogy ott is játszódik. Az Eragont, vagy melyiket meg Magyarországon forgatták, mégse hiszi senki, hogy itt meg sárkányok meg varázslók élnek.
  • richard45 #8
    Nem tudom mit húzzák már ezt a Anakonda storyt.
    Gondolom megint az lesz hogy pár benga idióta betéved egy erdőbe és rájönnek hogy egy óriás kigyó vadászik rájuk. A csapat felét felfalja és a maradék pedig valami bűvész trükkel megöli a csúnya nagy anakondát és boldogan élnek míg megnem halnak.

    Bár én eddig azt sem tudtam hogy a mi éghajlatunkon megtud élni egy anakonda dehát ezért vannak ezek a filmek.
  • gothmog #7
    Ez valami kibaszott vicc?
  • kuci06 #6
    ....és garantálom, hogy van benne egy vicces feka is, aki először fog meghalni
  • 05lampard #5
    Az ok: Szekeres Viktor
  • koschwarz #4
    komolyan nem értem, hogy egy ilyen "messziről bűzlik hogy fos" miért kapja már a 2. cikkét itt.

    vagy ez is az a "már annyira szar hogy jó"?