Szekeres Viktor

Lóverseny-közvetítéssel próbál tarolni a TV2

Amíg az RTL Klub a Forma-1-es közvetítésekkel a tévézők majdnem felét a készülékek elé ülteti (ha ugyan hinni lehet a nézettségi adatoknak), addig a TV2 egy másik versenysporttal próbálja meghódítani a vasárnap délutánokat, illetőleg egyelőre csak egy vasárnapi délutánt.

Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy aki nem hallott még Overdose-ról, az egyfajta burokban élt, hiszen a magyar csoda-ló az egyik legnagyobb hazai sporthírességnek számít és a tervek szerint április 19-én délután 5 órás kezdettel a TV2 is közvetíteni fogja a Kincsem Parkból az állat egyetlen idei hazai futamát.

A különleges napon Christophe Soumillon világhírű francia zsoké lovagolja meg Overdose-t. A lósport Michael Schumacherjének számító sportolónak saját kívánsága volt, hogy versenyezhessen a hazai reménységgel. Bár azt még nem tudni, hogy a tévés kuriózumnak számító eseményt milyen külsőségekkel fogja feldobni a csatorna, hogy a laikus átlagnézőnek is élvezhető legyen, az azonban már biztos, hogy a hangulatért leginkább a két műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Kovács Áron fog felelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • geronemo #10
    Vajon a Farkasházy melyiket nézi????
  • NSC #9
    szerintem ha valakit érdekel egy lóverseny akkor kimegy és megnézi ott a helyszínen. max akkor tudod izgalmasabbá tenni magadnak ha fogadsz rá.

    kíváncsi leszek milyen hosszúságú műsort tudnak a 3 perces tartalomra ráhúzni. gondolom nyereményjáték lesz amit elmondanak minden 2. percben, + az előző futamokról esetleg bejátszás.(hogyan jutott el Overdose idáig címszó alatt)

    ez a két műsorvezető tényleg nem oda való. az áront személy szerint bírom, a karaokés műsor jól állt neki. a tv2 celebes valóságsójában nagyon a szájukba voltak adva a szavak és az erőltetett poénok(már ha ezt elmondhatom azzal a 10 perccel amit ebből a műsorból kb láttam) az áll az alkut is asszem ő fogja vezényelni...kíváncsi leszek
  • rudymester #8
    Fix.tv-n ment régebben lóverseny sokat. Ott valami hivatalos kommentár vezényelte le a közvetítést. Abban a 1,5-2 percben nagyon pörgött a nyelve. Ez holmi celebeknek nem fog menni.
    A lóverseny sokkal inkább réteg műfaj, mint a Forma-1.
  • AZTA #7
    Hát lóversenybol max 1-et ha még meg is néznének az embere,k de utána uncsivá válna sokaknak szerintem.
  • Zephyrx #6
    Van még 1 esélyük. A futam délelőtt 9-től kezdődik, ugyh nem sok harc lesz a nézőkért. Én szeretem a Forma-1et, de kíváncsiságból lehet h egy lóversenyt is megnéznék.
    De tény, hogy nem lehet a kettőt egy szinten említeni. Szóval a versenyeztetésnek nem sok értelme van. :)
  • ddt500 #5
    Szakértelmem a lóversenyzésben kimerül a Tengerisütemény filmben, ám de abból azt a következtetést vontam le, hogy ez nem egy 2 órás hosszútávú futam lesz. Ergo milyen alapon lenne ellenfele az F1-nek? Gondolom fut 1200 vagy 1600m 3 perc alatt oszt kész.
  • winnie #4
    én is ezt mondom. miért nem egy lóversenyhez értő sportriporter közvetít a tv2-n? ja, hogy nincs is sportriportere a csatornának? meg fogalmam sincs arról, hogy melyik celeb ért a lóversenyhez? farkasházyn kívül, mármint.

    nem hiszem, hogy olyan nagy szaktudás kéne körbefutó lovak kommentálásához, ráadásul ezek a műsorvezetők olyanok, hogy ha kell, felkészülnek, volt rá pár hónapjuk
  • bippo #3
    Újabb szánalmas próbálkozás a tv2 részéről. Demcsák Zsuzsa és Kovács Áron? Mi közük a lóversenyhez???
    Mindegy. Egyetlen esélyük, hogy talán nincs nagy átfedés a Forma1 és a lóverseny rajongók/érdeklődők között, ergo nem kell versenyezniük a nézőkért.
  • daswalker #2
    Eeeh.. Jól értem, hogy egy lóversennyel akarnak kiállni a F1-gyel szemben? :D
  • kuci06 #1
    FAIL