Ötvös Tibor

A Szörnyek átvették a vezetést

A Szörnyek az űrlények ellen a héten debütál hazánkban, ám Amerikában már a hétvégén megvolt a sikeres premier. Nicolas Cage viszont újra búslakodhat, filmje elég nagyot zuhant.

A DreamWorks ünnepelhet, hiszen legújabb animációs filmje, a hazánkban április 2-án 3D-ben is elérhető Szörnyek az űrlények ellen premierje hétvégéjén rögtön 59,3 millióval kezdett, ami nagyon jó eredmény. Összehasonlításképpen a cég tavalyi két bombája, a Madagaszkár 2 és a Kung Fu Panda alig 3-4 millióval kezdett jobban, és 200 millió körül hoztak fejenként - Amerikában.


A Szörnyek az űrlények ellen is jó esélyekkel indul, hiszen többnyire a kritikák és a nézői visszajelzések is pozitívak. Második helyen nyitott - kisebb meglepetésre - a Lionsgate legújabb horrorja, a The Haunting in Connecticut, méghozzá 23 millióval. A film mellőz minden "sztárt", ráadásul nem is állt mögötte 100 milliós marketinggépezet. Ezek után kíváncsian várjuk a hazai premiert - persze csak, ha lesz.

Nicolas Cage múlt héten még ünnepelhetett, most viszont már könnyezhet, hiszen Knowing című filmje két helyet 40%-ot zuhant a múlt héthez képest. Összesen csak 46 milliónál tart, ami elég gyenge eredménynek tűnik - megint. A héten mindösszesen egyetlen filmet érdemes kiemelni a kínálatból, ez pedig a Halálos iram, mely tuti befutó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chronos75 #1
    Nic' nemsokára STV sztár lesz ha így folytatja..