Szekeres Viktor

Májusban újabb két hazai 3D-s filmpremier

Budapesten eddig 3 moziban nézhetünk háromdimenziós alkotásokat és vidéken is egyre-másra nyílnak a technikával megbirkózni képes mozik. A forgalmazók szerencsére partnerek, hiszen folyamatosan hozzák be a 3D-s mozifilmeket.

Tavalyelőtt a Beowulf - Legendák lovagja, tavaly például a U2-koncertfilm volt látható 3D-ben, míg idén már minimum 3 normál hosszúságú 3D-filmet nézhettünk meg akár többször is (Volt, Coraline és a titkos ajtó, Véres Valentin), s ez még csak a kezdet, hiszen májusban újabb két, térhatású filmmel rukkolnak elő a forgalmazók.

Május 7-én mutatja be az Intersonic a Légy a Holdon (Fly Me To The Moon) 3D-t, mely egy kis stúdió kissé gumihatású animációs filmje lesz három bátor légycsemetéről, akik valóra váltották az álmukat és az emberekkel együtt leszállnak a Holdra 1969-ben. Olcsóbb produkcióról van szó tehát, de az élményért talán megéri.

Mint ahogy a tinilányokon kívül ugyancsak a látvány fogja jegyvásárlásra késztetni azokat, akik megnézik a május 28-tól a Fórum Hungary révén moziba kerülő Jonas Brothers: A 3D koncertélményt (Jonas Brothers: The 3D Concert Experience), hiszen a tavaly U2-filmnél az érdeklődők már szemügyre vehették, hogy milyen térben látni egy koncertet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!