Szekeres Viktor

Nagy visszatérő flúgoséknál

Az egyik legnépszerűbb amerikai kábeltévés krimisorozat, a Monk, a flúgos nyomozó szép lassan elérkezik utolsó szezonjához, a nyolcadikhoz, s ezen alkalomból a készítők a tervek szerint megpróbálnak minél inkább azon rajongóknak kedvezni, akik a majd egy évtized során végigkísérték a sorozatot.

Erre már láthattak azok példát, akik részesei voltak a 7. évados 100. résznek, ahova is rengeteg régi szereplőt meghívtak, de a 8. évadban fel fog tűnni az a bizonyos szereplő, akiről távozása óta szinte szó is alig esett.


Természetesen Adrian Monk korábbi ápolójáról, Sharonáról van szó, aki a 3. évadban elköltözött volt férjével és fiával New Jersey-be, s így Monknak új "segéd" után kellett néznie. A hirtelen távozás miatt a sorozat készítői úgy döntöttek, hogy elvarrják a vele kapcsolatos szálakat, visszahozzák egy epizód erejéig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    most mondjam azt, hogy aki sharonát kedveli, csak azért kedveli, mert ő volt az első és, ha fordítva lett volna a lányok sorrendje, akkor is az elsőt, vagyis natalie-t kedvelnéd jobban?

    nem mondom, mert nem tudom, hogy így lenne-e.

    szerintem az magyarázza meg, hogy miért kedvelik az újat, aki kedveli. sharona is jó volt, de natalie-ban több a lehetőség. (sőt, ha az átmeneti néger csaj lett volna az ápolónő, még ászabb lett volna. s lám, őt csak egy részben láttam, s mégis így látom.)
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Sharona jobb volt. Az újat azért kedvelik sokan, mert értelemszerűen más és több időt töltött vele Monk bácsi.
    Én például a váltást követően 2 teljes évadot dühből kihagytam.
    Csak sokkal később, már a Viasat 3-on kezdtem el nézni az új csajos részeket, ismétlésben - szörnyűek voltak. Szokni kellett, erősen.
  • ldavid #6
    egyetértek
  • smaszi #5
    Fika-mika...
  • winnie #4
    Szerinted. Mások szerint meg nem.
  • 1Obi1 #3
    Szerinted. Mások szerint meg nem.
  • winnie #2
    pedig natalie ezerrel jobb karakter, mint sharona volt.
  • 1Obi1 #1
    Jó hír, mert mióta leváltották arra az idegesítő csajra őt már nem nézem a Monkot.