Ötvös Tibor

Nicolas Cage vezet

A hétvégén Amerikában Nicolas Cage és Alex Proyas közös filmje, a Knowing lett a legnézettebb alkotás. Ráadásul ezúttal a dobogó első három helyén is egy-egy friss premier található.

Nicolas Cage az utóbbi időben maximum lángolófejű képregényhősként vagy kincsvadászként volt képes mérsékeltebb sikert aratni, az összes többi filmje elég szépen bukott. Legutóbb a Veszélyes Bangkokkal égett le nem is kicsit, ám a hétvégén Alex Proyas kamerája előtt újabb sikert ért el. A Knowing lett ugyanis a legnézettebb film, melynek 24,6 milliós premierje a színész karrierjének egyik legjobbja.

Második helyet szerezte meg az I Love You, Man, mely 17,8 millióval érdemelte ki az ezüstöt. A film főszereplője, Paul Rudd egyébként egyre inkább egy megbízható komikussá válik olyan filmekkel a háta mögött, mint A 40 éves szűz vagy a Role Models. Utóbbi hasonló eredménnyel nyitott és közel 70 millióig jutott el. Harmadik helyen kezdett - kisebb csalódást okozván - Julia Roberts és a munkamániás Clive Owen főszereplésével bemutatott Duplicity.


Knowing

A készítők biztosan jobb eredményt vártak az enyhe Mr. és Mrs. Smith utánérzéstől, és sajnos ez zsinórban Owen második buktája lehet (legutóbb Naomi Watts mellett hasalt el). A Boszorkány-hegy karrierje sem tartott túl sokáig, hiszen 47%-os visszaeséssel és egy negyedik hellyel (no meg a hozzá tartozó 12,7 millióval) kezd kifulladni. Ilyen tempóval a 70 milliót sem éri el.

Újfent kiemelnénk az Elrabolva pazar eredményét. Liam Neeson - egyébként megtörtént eseményeken alapuló - akciófilmje a hétvégén újabb 4 milliót kapart össze, pedig már nyolcadik hete fent van a mozik műsorán. Összbevétele átlépte a 200 millió dollárt, ami hatalmas meglepetés. Ráadásul a film is fantasztikus.

A héten debütál a Szörnyek az idegenek ellen, a pankrátor John Cena új akciófilmje, a 12 Rounds, valamint a Uma Thurman és Colin Firth romantikázása, a The Accidental Husband.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #4
    van fantázia ebben a cage gyerekben, csak folyton mellényúl a filmválasztásoknál. gondolom ezért.
  • kalapos01 #3
    annyira elegem van már belőle hogy nem lehet Nic Cages cikkre vonatkozó kommentek olvasni annélkül hogy ne védenék a fószert. Ekkora divat lett? Erre van igény?

    Semmi szapulás nincs. Le van írva, hogy mivel volt sikeres és mivel bukott. A képlet egy újabb sikeresnek tűnő filmje.
  • kids #2
    annyira elegem van már belőle hogy nem lehet Nic Cages cikket irni annélkül hogy ne szapulnák a fószert. Ekkora divat lett? Erre van igény?
  • kukacS3K #1
    a knowing egész jól néz ki, paul rudd filmjei mindig jók a monsters vs alienst meg várjuk