Szekeres Viktor

Jöhet az Utánunk a tűzözön 2.

Amikor az ember meglát egy folytatásról szóló hírt, azon mód él a gyanúval annak minőségével kapcsolatban, hiszen akadnak folytatások, melyeknek szerves részét képezi az előző rész, de olyanok is, melyek csak DVD-re jelennek meg, hogy a címet örökölve egy alacsonyabb rendű, olcsó produkcióval ajándékozzák meg a rajongókat.

A legújabb ilyen folytatáshír az Utánunk a tűzözön 2.-höz (The Last Kiss Goodnight) kapcsolódik. A 96-os film rendezője Renny Harlin ugyanis legújabb produkciójának, a 12 Rounds-nak a promóciós körútján elejtette, hogy ötlet szintjén előkészületben van a második rész.

"Nagyon szívesen elkészíteném a második részt, már tárgyaltam is róla, de egyelőre még csak pletyka szintjén mozog az egész elképzelés, konkrétummal még nem szolgálhatok" - nyilatkozta a finn direktor. A tervezett folytatás nem számolna Geena Davis-szel és teljes egészében Samuel L. Jackson karakterére koncentrálna, akit Davis karakterének, az első film idején még csak 6 éves, de már felnőtt kislányával hozna össze a sors.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csudri #1
    SLJ karaktere nagyon jó volt az első részben, ha a folytatásban is ilyen kicsit lúzer lesz, akkor várom nagyon! Jókat nevettem a berögzült szokásain!