Szekeres Viktor

Nyárra várható a Sejt 2.

Ha nem lett volna az REM együttes Losing My Religion című kultvideója, akkor akár úgyis kezdhetnénk a hírt, hogy Tarsem Singh indiai rendező nevét a Sejt című vizuális orgazmussal kapcsolatban hallhattuk először. Rá hat évre pedig a rendező a nálunk tavaly bemutatott Zuhanással rukkolt elő.

Az is tömör gyönyör lett, nem csoda, hogy egyelőre ő az egyik nagy várományosa a War of The Gods görög istenes film rendezői posztjának, azonban ezen sorok nem róla, hanem első filmje, a Sejt folytatásáról szólnak.

A Sejt 2. szép csendben készült el és nemrég fel is tűnt az online DVD-boltok kínálatában előrendelés céljából, hiszen Tim Iacofano folytatásfilmje június 23-án kerül majd a boltokba. Az eddig csak tévésorozatokat (24, Odaát, Traveler) dirigáló rendező filmjét írói oldaláról hárman (Alex Barder, Rob Rinow, Lawrence Silverstein) jegyzik, s a horror-thriller főszerepében Frank Whaley-t, Tessie Santiagót, Chris Brunót, Bart Johnsont és Charles Halfordot fogja látni, aki úgy dönt, hogy épp itt volt az ideje, hogy folytassák Jennifer Lopez egykori sikerfilmjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Nem éppen. Inkább realisták.
  • neoG #5
    ja.azokat úgy hívják, hogy "színházba járók"
  • killeragy #4
    Cella 2
    The Cell
  • winnie #3
    szerencsére valaki a színészetet nézi, nem csak az idomokat és szól bulvárközhelyeket:)
  • jahola #2
    Azért jegyezzük meg a "nagyseggű" eléggé jól alakított, sztem. És nem is egy pár díjra jelölték e miatt.
    Ja és nem vagyok J-Lo fan.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Örülök, hogy nem a nagyseggű lesz a szereplője...