Szekeres Viktor

Jöhet a Mission Impossible 4.

A Mission Impossible című, 60-as évekbeli tévésorozat olyan népszerű volt, hogy a 80-as években feldolgozása is született, amit jelenleg is lehet látni a hazai tévében Akciócsoport alcímmel (korábban Szupercsoport is volt). S természetesen a filmek sora is folytatódik.

1996, 2000, 2006 - ezen években jöttek ki az eddigi M:I-részek és bizony az első két rész sikere után a harmadik már közel sem szerepelt jól a jegypénztáraknál, így veszélybe került a projekt folytatása. Azonban Tom Cruise egy Japánban tartott sajtótájékoztatón újságírói kérdésre elmondta, hogy már elkezdett dolgozni a sorozat negyedik részének forgatókönyvén. Majd, lehet, hogy udvariasságból, hozzátette, hogy egy nagy akciójelenet helyszíne Tokió belvárosa is lehetne.

A Mission: Impossible-filmekkel kapcsolatban persze a nagy kérdés az lesz, hogy ki fogja rendezni. Hiszen az eddigi 3 filmhez Cruise-ék egyéni látásmóddal bíró direktorokat hajtottak fel, Brian De Palmát, John Woo-t és J.J. Abrams-et.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #13
    Az első volt szerintem is a legjobb, s mily meglepő, utána a harmadik rész, majd a második valahol mögöttük. Amúgy anno volt olyanról is szó, hogy Brad Pitt egy másik ügynököt alakítva kerül a képbe, Ethan Hunt helyett... de jó is hogy Cruise csinálja ezeket a filmeket. Számomra, főleg a harmadik film óta úgy tűnök, hogy belead mindent, és tényleg összeforr a nevével a széria. Ami a sorozatot illeti, az is nagyon jó volt a maga idejében, az új is, meg a régebbi is, ami nagy előnye, hogy érezni rajta a CSAPATMUNKÁT, ahogy a szereplők összedolgoznak.
  • CaptainRumi #12
    hát a filmekben is úgyanúgy megtalálható készítési technika fejlődése azaz a régi filmek is lassúak és nehezebben befogadhatóak.

    De kérdésedre felelve egy sorozatot sem láttam az elmúlt 2-3 évben. Nem is vagyok tisztában vele milyen sorozatok mehettek akkor, mivel még csak tervben sem voltam. De ha nem akarok belekezdeni egy sorozatba (filmbe), az nem az öregsége miatt van, hanem mondjuk csak mert nem érdekel

    De ha már megszavaztad neki a bizalmat és megvetted eredetibe akkor illene már megnézni mindenféle előítélet nélkül :)
  • clx457 #11
    Szerintem is az első meg a harmadik volt a legjobb:)
  • bmw #10
    A 2. volt a leggyengebb...
  • winnie #9
    letöltöttem, nem? sőt, az első évadot dvd-n is megvettem, szóval tervezem, csak nem akarom, hogy oda legyen az illúzió.

    de te..., izé, filmeket soroltál. melyik 1960 és 1970 közötti sorozatot nézted meg az elmúlt 2-3 évben?

    megnéztem a 60-as évekbeli szökevény első évadot is (feketefehérben, je!), de iszonytatóan lassú (ellenben érdekes látni a régi sorozatkészítési technikákat) - ez pedig ugyebár 7 évad, 170 rész. de csak egyszer el kell kezdeni.


  • artschi #8
    pedig a sorozat nagyon jó volt, érdemes megnézni.
  • CaptainRumi #7
    Metropolist, meg a Cabinet of Dr. Caligary-t már meg sem merem említeni...
  • CaptainRumi #6
    jó hozzáállás...

    ennyi alapon Casablancát, Ben Hurt senki meg ne merje nézni,mert megette őket az idő vasfoga
  • winnie #5
    "akkor lenne igazán király ha a sorozat szellemiségében csinálnák meg,"

    ehh, én még a sorozatot sem láttam. nem is tudom, hogy volt-e magyarországon. letöltöttem anno, de nem mertem belekezdeni, mert azért a 40 évvel ezelőtti sorozatokat már eszi az idő vasfoga.
  • TothLaci #4
    Elsőre szavazok!