Szekeres Viktor

Késik az újabb 3D-horror

Csak Budapesten már 30 ezren látták a Véres Valentin 3D-t, az első nagyszabású, három dimenzióban vetített hollywoodi horrort, s nyilvánvalóan a film sikere el fog indítani egy folyamatot a jövőre nézve. De addig is, nem szabad elfelejteni, hogy az említett film sikerétől függetlenül nemsokára újabb térhatású ölészetnek lehetünk szemtanúi.

Lehetünk, hiszen jelen állás szerint a Végső állomás 4., vagyis a Final Destination: Death Trip 3D idehaza is látható lesz a mozikban, ami haladásnak számít, hiszen a 3. rész sajnos elkerülte a hazai filmszínházakat.


A negyedik rész Amerikában eredetileg augusztus 14-én került volna bemutatásra, azonban a New Line-t birtokló Warner stúdió úgy döntött, hogy inkább augusztus 28-ra tolja a premier napját, hogy a film szemtől-szembe küzdhessen meg a Rob Zombie-féle Halloween 2-vel. Két horror egyazon héten? Vajon melyik stúdió rántja félre előbb a kormányt?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    gondolom a kulcsszó a nagyszabűs, a NOTLF3D egymillióba sem került, amerikában pedig egy hétig volt műsoron, utána el is tűnt. low budget férc. olyanok korábban is voltak.
  • szinv #4
    Méghogy az "első nagyszabású, három dimenzióban vetített hollywoodi horror".

    Akár lehetne az is, de mégsem. Az első ez lett volna, ha kegyeskednek nálunk is bemutatni:

    Night of the Living Dead 3D

    http://www.imdb.com/title/tt0489244/
  • PokerFace #3
    Itt írnak a VV 3D-ről (én leginkább ezzel értek egyet): http://harvester.extra.hu/cikkek.php?cid=314

    Mellesleg én a kecskeméti Malom Moziban néztem, és semmi bajom nem volt, se nekem se barátnőmnek, se a két haveromnak akik még jöttek. A vászon, és a szemüvegek is faszán meg voltak csinálva, és aki leszarozta annak meg az volt a baja, hogy nem bontatlan szemüveget kapott...ami mellesleg biztos nem lett volna ilyen masszív, és a film előtt aki osztotta a szemüvegeket mindegyiket ellenőrizte, hogy nem koszos, repedt vagy valami.
  • winnie #2
    igen. nem.

    sima tinihorror, egy a sok közül, de nem sz-r, csak közepes. viszont, ha érdekel a 3d effekt, akkor kötelező, vannak benne veszett jó megoldások.

    ngem inkább az érdekelne, hogy a különböző technikákkal mi a tapasztalat. valaki írta, hogy a kecskeméti cc-ben gagyin nézett ki. vajh itthon hol a legjobb? corvin, westend, aréna?
  • 05lampard #1
    Érdemes megnézni a VV 3dt?