Ötvös Tibor

Transformers 3 hivatalosan is bejelentve

Jó hír lehet a robotok kedvelőinek, hogy Michael Bay bejelentette, miszerint a Paramount - DreamWorks duó zöld utat adott a Transformers film harmadik részének.

Még a második film sem került a mozikba, ám az első Transformers mozi kiugróan magas bevételeiből lehet következtetni, hogy a folytatás is az idei nyár egyik legnagyobb sikere lesz majd. Erre alapozva a DreamWorks már korábban megpedzegette, hogy a franchise nem itt zárul majd le, és most hivatalosan is bejelentették, hogy a második rész bemutatója után elkezdődnek a harmadik epizód előkészületei. A Transformers 3 bemutatásai dátumát 2011. július 4-re tűzték ki.Ám ekkor jött Michael Bay, aki rögtön dobott egy cáfolatot, mivel - saját bevallása szerint - a Paramount kissé félreértette a telefonos beszélgetésüket. Mikor felhívták, hogy vállalja-e a további részek rendezői feladatait, akkor igent mondott, de hozzátette, hogy egyéves pihenőt kér és július 4-re készül el vele. Csakhogy nem 2011, hanem 2012 nyarára gondolt, így a Transformers 3 három év múlva kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • smaszi #7
  Igen, sajnos igaza van bmw-nek: a néhol tényleg remek akciók ellenére is kissé "gyerekes beütése" lett a filmnek..Talán nem csak mi ketten látjuk így..
 • bmw #6
  Az 1-tol sem estem hasra, kicsit gyerek film lett...
 • Etinger #5
  Tim Story.. csak őt ne :D
 • kalapos01 #4
  Én is szeretem Michael Bay-t, de ez nem ő.

  A Transformers-t bármelyik rendezőnek a számlájára lehetett volna írni, de semmi plusz, semmi Bay-es nem volt benne. Ha valaki azt mondja, hogy Spielberg, Ratner, Neil LaBute vagy, tudom is én, Tim Story készítette, simán hihető lett volna. Bay-re nem a rángókamerás, extraközeli akciójelenetek jellemzőek, szinte alig voltak benne a filmben a védjegyei, amikor Shia története zajlott.

  Bay-film a Bad Boys, a Szikla, az Armageddon vagy a Sziget. Azokról lerítt. A Transformers-nél meg volt kötve a keze. Meglátjuk a második részt.
 • Etinger #3
  Épp az, ahogy az előttem szóló is mondta, pont ehhez ért Bay. Ez egy neki való film trilógia. Sok robbanás, akció, egyszerű történet, igazi popcorn mozi...
 • LiveMan #2
  Szerintem Michael Bay semmi máshoz nem ért. EZ Michael Bay. És én szeretem ezt a Michael Bay-t. :-)
 • kalapos01 #1
  Csak a dátumot foglalták le, a folytatást még nem jelentették be. Nem akarják megvárni a második rész sikerét, hogy addig lecsapjon valaki a dátumra. Amúgy meg volt az a hír, hogy már fél éve kiírták a német premiert ekkorra, szóval nem sok hitelt kell ennek adni. Annak meg főleg nem, hogy Bay ugrál, hiszen közel sem biztos, hogy ő fogja rendezni a harmadik részt. (Neki nem ilyen filmeket kéne csinálnia, van, amihez jobban ért.)