Szekeres Viktor

A TV2 két rész után eltüntette sorozatát a képernyőről

Ami nem sikeres, annak nincs helye a képernyőn. Ezt a fajta gondolkodásmódot tette magáévá a TV2 is, mikor eltüntette 2 adás után új sorozatát. A lépés nem meglepő, hiszen ősszel az XXL mindössze egyetlenegy részt ért meg.

Aki valamennyire figyelemmel követi az amerikai sorozatokat, annak is ismerős a lépés, odaát a vergődő szériák nem szoktak sok esélyt kapni - más kérdés, hogy a TV2 nyáron le fogja adni az Elit egység (Flashpoint) című túszos-dumálós sorozatot.

Miután hétfő esténként tíz órától a széria első két része körülbelül 450 ezres átlagnézettség mellett futott, így a lépésen nem is lehet csodálkozni, főleg, ha azt vesszük figyelembe, hogy az elmúlt hetekben a Gyilkos számok korábbi epizódjait nézhettük odahaza 22.00-tól, jóval nagyobb mért adatoktól kísérve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lyan Kyj #12
    Igen? Akárhogy értelezheted bármelyik, sorozatcímet szerepeltető mondatot, egyik sem sugallja azt, hogy a cikk arról szól, fikarcnyit sem.
  • winnie #11
    szerintem nem sok sorozat címe van a hírben. nyilván ott a válasz a kérdésedre.
  • otrosinka #10
    na jó feladom, ezt már sosem tudom meg............kb 15 órát nézek tévét max egy hónapban, ugyhogy nekem lila fingom siscsen mire gondoltak.....
  • Lyan Kyj #9
    Nagyon jó lenne, ha a kedves cikkíró elárulná, hogy az aranyos kicsi fejecskéjében pontosan melyik sorozatra is gondolt, mert a cikkből nem nagyon derül ki, hogy mégis mi a francról van szó.. hihetetlen.

  • winnie #8
    még nem tudni, hogy melyik éli meg, mivel nincs is vége a szezonnak:)
  • smaszi #7
    "a sztrájk miatt kábé 5 új sorozat készült"

    Hát azért annál több, csak éppen nem élték meg az első szezon befejezését sem...
  • winnie #6
    ". Egy jó új sorozatot sem tudtak indítani."

    eleve újat nem lehetett indítani, mert a sztrájk miatt kábé 5 új sorozat készült. amik még mindig tartanak, így nem feltétlenül most fogják bemutatni őket, hanem ősszel.

    " Szinte az összes sikeres amcsi sorozat az RTL-en megy. "

    butaság, ugyanannyi a sikeres amcsi sorozat az egyik, mint a másik csatornán, a top10-en legalábbis testvériesen osztoznak. na, nem mintha az amerikai siker magyar sikert is jelentene.

    ráadásul, mivel tavaly alig készült új sorozat és a sorozatok zöme szerződés alapján kerül a tévékhz, teljesen random, hogy melyik kap sikeres sorozatot. az elmúlt hónapok premierjei alapján csak azt lehet kijelenteni, hogy az rtl sokkal több 6-12 részt megért sorozatot (vagyis bukást) mutatott be eldugott időpontokban.
  • TeDDyRuSh #5
    JA, a TV2 erősen fut most az RTL után. Egy jó új sorozatot sem tudtak indítani. Szinte az összes sikeres amcsi sorozat az RTL-en megy. Egyre ratyibb a saját gyártású műsorai is. Volt tavaly valami menedzsment váltás azt hiszem, és azóta szar a csatorna. Csak az eddig bevált műsorok futnak jól.
  • koschwarz #4
    szerintetek tudta egyáltalán a cikkíró, mit akart írni?

    egyébként az XXL-t (mi volt az egyáltalán), meg ezek szerint a flashpoint-ot vették le.
  • otrosinka #3
    A TV2 két rész után eltüntette sorozatát a képernyőről........
    Vagyis meiket ?