Ötvös Tibor

Drag Me To Hell trailer

Végre megérkezett a Sam Raimi rendezésében elkészített Drag Me to Hell című vérbeli horror első előzetese. A trailer alapján a filmmel nem lesz semmi komolyabb gond.

Maga az előzetes egyelőre csak itt tekinthető meg, de úgy véljük, megéri rákattintani a linkre. A Raimi fivérek ezúttal is valami maradandót hoznak össze, amely a mostanában eléggé felhígult horror-műfajba visszahozhat valami "old-schoolt". Ráadásul az első visszajelzések is nagyon pozitívak voltak. A Drag Me to Hell május 29-én kerül a mozikba.



A történet főszereplője egy sikeres és törtető Los Angeles-i hitelügyintéző, Christine Brown, akinek szinte tökéletes élete van elbűvölő barátja mellett. Egy nap a titokzatos Mrs. Ganush szorul hitelre, ám Christina - hogy főnökénél jó pontokat szerezzen - elutasítja őt és így elveszik az idős nő házát. "Jó tett helyébe jót várj" - tartja a mondás és Ganush néni él is vele: a halálos Lamia átokkal sújtja Christinát, akinek ettől fogva teljesen megváltozik az élete.

És ha már Raimi nevét megemlítettük, érdemes hozzátenni a dolgokhoz, hogy a Pókember 4 csak 2011-ben jelenik meg, A bosszú angyalai pedig átcsúszott 2012. május 4-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Hehh igen...gondolom volt már olyan idősebb hölgy, akit elutasítottak bankban...ez lehet az igaz része...és innentől méla undor...az ágyas rész annyira klisés volt,hogy le a kalappal...a történet meg? ööö minek 1 démonnak banki hitel?
  • jahola #3
    sztem jó lesz. igena azt én is hallottam h igaz történet alapján készült.
  • Skeez #2
    Igaz történet alapján készült..
  • myk0312 #1
    Miért nem jött az az érzés hogy ez rémisztő lesz?