Szekeres Viktor

Itt az új Pixar-film előzetese

Egyre több előzetes kerül bemutatásra a mozikban a filmek előtt, ami csalhatatlan jele annak, hogy közeleg a nyár, az igazi mozis szezon, ami a popcornfilmek szerelmeseinek jó hír, hiszen heti egy, olykor két néznivalójuk biztosan akadni fog.

Itt van például az új Pixar-film, a Fel (Up), mely Amerikában valóban nyári film lesz (premier: május 29.), azonban nálunk az előzetes tervek szerint a Fórum Hungary csak október 15-én küldi moziba az animációs filmet.


A forgalmazó tájékoztatása szerint az őszi időpontnak meglehetősen prózai az oka, hiszen a többi európai országban is körülbelül ezidőtájt kerül bemutatásra az ígéretesnek látszó film, mivel úgy tartják, hogy ősszel nagyobb esélye van a nagyobb sikerre. Mindez annak ellenére van így, hogy az előző Pixar-filmek, a Wall-E vagy a L'ecsó, nyáron került a magyar mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cashmere #12
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni.. azt a Pixar logót keresem, amiben egy angyal repked a felhők között. Ha jól emlékszem Pixar, de sajnos nem ugrik be, melyik film elején láttam.:((
    Van valakinek ötlete??
    Előre is köszönöm!
  • DJ Boss #11
    Teljesen egyetértek.
    Bődületes hiba 4-5 hónapot várni vele. Egy 3D-s PIXAR animációs filmet NEM NYÁRRA!!! tenni, hihetetlen. (Könyörgöm, gyerekeknek (is) szól és nem nyárra teszik, ha tehetik? Digitális verzió, húzónév a Pixar, mehet őszig is a mozikban, a frászért várnak vele?!
    Asszondják, mert a környéken... Báá, azt mondhatják mindenhol a környéken a felháborodásra, hogy mert a környéken is... Gyász.
    Minden dévédé-screener meg kamerásváltozat huszár nyáladzik majd a homályos színtelen-fakó kockásodott verziójára hónapokig, mire én meg tudom nézni 3D-ben. Nevetséges...
  • polarka #10
    jobb később, mint soha
  • FlyingV #9
    azt hiszem megszületett az év beszólása az SG.hu-n
  • ldavid #8
    az más volt, ez márciusi
  • Librarian #7
    Jajj, mit vársz? Szekeres "Újságírás Uwe Boll-ja" Viktor...
  • Aldaris #6
    Ezt a trailert már karácsony tájékán lehetett látni. Röhej... egyre szarabb ez az oldal.
  • marcee #5
    Marhanagy siker lesz fél év késéssel!!! :( Kinek változnak a mozizási szokásai az évszakokkal, kezeket fel?! Én akkor megyek moziba, amikor bemutatnak valamit, ami érdekel, ha télen van a dömping, akkor akkor, de nem azért mert több kedvem van moziba menni, mint máskor.
    Szerintem az egyik hatékony megoldás a warez-károk enyhítésére a világpremier lenne.
  • Librarian #4
    Nektek nem jut eszetekbe Gerard Durrel - Léghajóval a világ körül c. képekkel illusztrált fantasztikus könyve? :-)
    Jó lesz...
  • smaszi #3
    Azok sajnos, ezt talán nem kellene eltolni (mármint későbbre), de ők tudják...