Szekeres Viktor

Elrabolják Mark Wahlberg gyerekét

Nem sokan gondolták volna, hogy az egykori Marky Mark, a modell és rapper idővel Hollywood egyik legkeresettebb színészévé lép elő. A szép lassan az A-lista felé kacsintgató Mark Wahlberg 2008-as dupla buktáját (Max Payne - Egyszemélyes háború, Az esemény) próbálja új filmjeivel feledtetni.

A feledtetés valószínűleg egyszerű lesz, hiszen a színész szerepel Peter Jackson új filmjében, a Komfortos mennyországban (Lovely Bones), s már előjegyezte magának a 2003-as feldolgozásfilm, az Olasz meló folytatását, a Brazil melót is. Sőt, most újabb filmhez, egy thrillerhez kötelezte el magát.

A hírek szerint ő lesz a főszereplője a Prisoners című sötét hangulatú gyerekrablós thrillernek. Az Aaron Guzikowski által írt történet egy bostoni férfiról szól, aki eltorzul, miután elrabolják 6 éves kislányát és annak legjobb barátját. Hősünk nem tud mit tenni, saját kezébe veszi az ügyet és elrabolja azt, akit felelősnek tart az emberrablásért. A produkció egyelőre rendezőt keres, de mivel stúdiót minden bizonnyal hamar találni fog, így nemsokára a produkció előkészüle is megkezdődhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #7
  Jo lesz ez, birom a csavot...
 • winnie #6
  max előkészül. messze még a forgatás, szerintem. sajnos.
 • Etinger #5
  Jaja, ez nem volt hatásvadász :):)
 • berserk87 #4
  Ez a cím, most nem volt megtévesztő. Elrabolják Mark Wahlberg gyerekét - vagyis jelen időt használt Viktor és ezért egyből arra lehetett következtetni, hogy egy filmről lesz szó.
 • kukacS3K #3
  gratulálunk
 • Librarian #2
  Csak azért jöttem, hogy megint azt mondhassam: Buzi bulvárcím, Szekeres Viktor az újságírás Uwe Boll-ja. GÁÁÁÁZ!!!!
 • Etinger #1
  A Brazil meló már jó ideje készül, de ehhez képest még nem igazán érzem, hogy haladna a forgatás ( én :D ) :)