Szekeres Viktor

Újabb feldolgozásfilm közeleg

Se szeri, se száma a remake-eknek, némelyiknek természetesen van létjogosultsága, azonban jó részüket feleslegesnek tarthatják sokan. Hogy a legfrissebb feldolgozás melyik csoportba tartozik, azt nem tisztünk megítélni, de a közönség minden bizonnyal majd szavazni fog róla - jegyvásárlással.

A legújabb "áldozat" az ...és hamarosan a sötétség (And Soon the Darkness), mely egy 1970-ben bemutatott angol thriller Robert Fuest rendezésében. A Hollywood Reporter információi szerint a feldolgozás főszereplőiként Amber Heard és Odette Yustman írta alá szerződését a Studio Canalhoz.


Az eredeti film két amerikai lányról szól, akik kerékpártúrára indulnak Franciaországban (a feldolgozás Argentínában fog játszódni), s mikor egyikük titokzatos módon eltűnik, a másik úgy érzi, hogy még a sötétség leszállta előtt meg kell találnia őt, mielőtt legszörnyűbb félelmei valóra válnának. A filmet egy eddig reklámokkal foglalkozó, debütáló rendező, Marcos Efron fogja dirigálni és természetesen Argentína ad otthont a forgatásnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!