Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódhat az Odaát

Miközben idehaza már jó ideje várjuk, hogy az RTL Klub megkönyörüljön a rajongókon és végre adásba engedje az Odaát (Supernatural) 3. szezonját, addig Amerikában már a 4. évadját tapossa a sorozat, olyan történésekkel, melyeket annak idején, a premiert látva nem sokan jósoltak volna meg.

A hazai folytatásról továbbra sincs hír, mint ahogy a 2. évad DVD-n való megjelenése is erősen kétséges, azonban mindettől eltekintve jó hírnek számít, hogy a CW csatorna illetékesei a nézettségi adatokat elemezve és jókat hümmögve a számoszlopok fölött úgy döntöttek, hogy nekik bizony szükségük van a sorozat 5. szezonjára.

Hogy merre indul el az a bizonyos őszi 5. évad, még nem tudni, az azonban biztos, hogy az írók a 4. évados fináléra sem fognak spórolni a munícióval, s meglehet, hogy a sorozat ismét irányt fog váltani, mint ahogy az sem elképzelhetetlen, hogy a 2009/10-es lesz a befejező évad, hiszen annak idején az Odaát készítője, Eric Kripke többször több helyen is elmondta, hogy 5 évados sorozatban gondolkodik. Persze azóta már sok víz lefolyt a Dunán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #13
    Urban legendektől lett pont számomra komolytalan, nevetséges, majdnem paródia a film. Aztán komolyodtak.
    Tegnap megnéztem a 4x15-öt, kiváló rész volt. Jó ez a pecsétes szál.
  • kids #12
    hmm... az első évad nagyon ott volt nem tudom mi bajod volt vele. 1-2 isteni volt. 3. se volt rossz a két fel-felbukkanó csajszi megdobta a feelinget. Meg persze a frankó zenék továbbra is. A negyediknél nem tetszik a fő szál, viszont a sokak által "töltelék epizódoknak" emlegetett részek annál inkább bejönnek.
  • winnie #11
    az első évad ha jól nézem nézettebb volt. inkább csökkent.

    (nem mellesleg, én kérek elnézést, de az 1. évad jött be nekem is. az urban legendek. az efféle átívelésre, angyalharcra már nem vagyok vevő, de attól még tetszik, hogy van koncepciójuk. és igen, a zene.)
  • janivankenobi #10
    Nekem az első évad is tetszett de ahogy mondták egyre jobb lett. Állati jó zenék, és szövegelések vannak benne, első évadból talán a pokoltanya rész a legjobb. Tetszenek az összerakott legendák, sok horrorfilm alapja visszaköszön. Apropó zenék, az új évadok(3-4) elején mindig van a visszaemlékezéseknél AC/DC, kis kérésem lenne a készítők felé, hogy többet akarok belőle. :D
  • Nikolaosz #9
    Az egyik legjobb sorozat amit nézni szoktam
    Az 1.évadhoz képest amerikában is nőtt a nézettsége. (nem szüntették meg)
    Ezen kívűl még említésre méltó sorozat nekem a SG1 (meg Atlantisz) és Dr. House
  • winnie #8
    itthon jó a nézettsége, amerikában gyenge.
  • BaliBoy #7
    Külföldön is szar a nézettsége? Mert, hogy itthon szar azon igazán nem csodálkozom amíg a BK a legnézettebb sorozat...
  • Tinman #6
    Szvsz a Supernatural a viszonylag kevés nézőszámot a rém gyenge első évadnak köszönheti. Nem is értem miért szenvedtem anno végig.
    Pedig úgy ültem neki, hogy érdekelt... aztán a 8. rész környékén azt láttam, hogy ez egy gagyi vacak, de mondom, ha már nekiestem kitartok.

    És nem bántam meg! Soha nem találkoztam még ilyen sorozattal, ahol a szarból, minden egyes évad elteltével előbb vas, majd bronz, aztán ezüst lett!

    A Supernatural fergetegesen remek sorozat lett!
    A karakterek igazán kiforrtak a sztoriban remek potenciál lakozik és igazán egyedi megoldások is vannak benne. Hangulatában sokszor az X-akták legjobb epizódjait idézi.

    Lost után egyik nagy kedvencem.
  • janivankenobi #5
    Amíg Magyarországon egy HSM összetettben sikeresebb lehet mint a Sötét Lovag addig nem várok semmit, sajna a gagyit könnyebben el lehet náluk adni, mint az igényesebbeket. Nem akarom még leszólni a sorozat rajongóit, de magyarok közül is sok tini is csak a két főszereplő srác miatt nézi, de ez jó mert így biztosított a nézettség. És pont ezek miatt nem jön gondolom dvd-n a többi évad, pedig már kitenném a másodikat az első mellé...
  • macka04 #4
    Hmmm Dean....