Szekeres Viktor

Új részekkel folytatódik a Doktor House

Nem tudni, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának köszönhető rövidebb évad az oka, vagy a TV2 jófejsége, de tény, hogy a Doktor House már most, tavasszal folytatódik a legfrissebb évaddal.

Az évad annyira friss, hogy még Amerikában is csak 17 rész ment le belőle. Egyébként az ötödik szezonról van szó, vagyis végre kiderülhet, hogy az utolsó leadott részben belebegtetett House-Wilson haragszomrád mennyire lesz tartós.

A TV2 március 18-án szerdán 21.40-től kezdi adni a Doktor House legújabb epizódjait (az első rész címe: A halál mindent megváltoztat), most már csak az a kérdés, hogy megszakítás nélkül, a nyárba nyúlva az összes ötödik évados részt megkapjuk vagy elfelezi az évadot a csatorna és ősszel folytatja majd a sugárzást?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    a nagyobb vicc, hogy az 5. évadot adják.
  • god25 #6
    Vicc, hogy az 5. évadból kivágott jelenetekkel reklámozzák, mikor a 3. évadot adják. Ez csak a TV2 lehet. Marad a torrent.
  • tom991 #5
    Véletlenül nem ő fordítja a sorozatot?
  • TeszteloPontHu #4
    Látszik, hogy nem dolgoztál még szerkesztőségi rendszerrel. :) A cikk időzítve van, hogy mindig legyen friss cikk a lapon.
    Nem gondolhatod komolyan, hogy Viktor úr hajnali 4-kor véreres szemekkel ezt gépelte, mert olyan jól megfizetik érte. :)
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Ja kérem, a figyelmes olvasó ilyet is észrevesz: "2009. március 13. 04:00, Péntek - Szekeres Viktor"
    Viktor, nem tudsz aludni? Vagy olyan vagy, mint én: este jobban megy a munka.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    TV2-őt ismerve - jaj, Isten add, hogy ne legyen tanult kollégánknak, Szekeres Viktornak igaza!!! - bizony, évad felezés lesz, ismétlésekkel megfejelve.
    Fuck.
  • Wilddog #1
    Hallelúja! Már úgy hiányoztak az új részek, mint Ház dokinak a Vicodin pirulái.