Szekeres Viktor

Már tudjuk, mikor tér vissza Freddy

Még mindig nem tudni, hogy ki lesz Freddy, és hogy ki fogja rendezni a nemsokára forgatásra kerülő tinihorror-feldolgozást, az azonban a Péntek 13. idei teljesítménye alapján biztos, hogy a rajongók tűkön ülve várják az új Rémálom-filmet.

Erre a bizonyosságra az is rátesz egy lapáttal, hogy akárcsak az új Péntek 13.-at, a Rémálom az Elm utcában felújítását is a Platinum Dunes készíti, s már ki is tűzték a 2010. április 16-i premier dátumát, így lehet számolgatni, hogy az említett mozihéten bemutatandó filmek közül (Robert Rodriguez Nevercracker-je és az Alpha and Omega című Lionsgate animáció) melyiknek van a legnagyobb esélye a sikerre.


Az április végén kezdődő forgatással kapcsolatban még mindig állnak azok a pletykák, hogy Freddy Kruger szerepére a legnagyobb esélye annak a Jackie Earle Haley-nek van, aki a Watchmen - Az őrzőkben a maszkos Rorschach-et alakította. Ő a mellékelt videóban el is mondja véleményét az értesülésekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    a rémálom a tinihorror definíciója. a halloweennel, a péntek 13-mal együtt a nagy triumvirátus volt anno.
  • jahola #8
    De már lehet tudni,hogy ki fogja rendezni. És nem hinném hogy a rajongók tűkön ülve várják, vagy tűkkel a kezükben:D
    Tinihorror? Egy kicsit messze áll tőle a film. Remélem nem ba***ák el....
  • Etinger #7
    Sikoly az jó kis film :)
  • JASON13 #6
    a sikoly is slasher meg a rémálom is...
  • winnie #5
    mi van?:) nem tetszik, hogy tinihorror volt a kedvenced?

    a sikoly is slasher (amellett, hogy kiváló film, remek paródia és feltámasztotta a műfajt). a rémálom meg mi más lenne, mint tinihorror. az egyik legjobb tinihorror. tiniknek készült, tiniket, gimnazistákat mészárolnak le benne. ráadásul ugyanaz rendezte őket. (azt már meg sem jegyzem, hogy a sikolyban ott figyelnek a felnőtt főszereplők és a 25-30 évesen tiniket játszók, viszont a rémálomban legalább tényleg 20-21 évesek voltak a tinik)
  • moRtiZ #4
    WTF tinihorror? A tinihorror az a Sikoly meg az ilyen fosok. A rémálom alap slasher horror. Én kiváncsi vagyok nagyon a remakejére, nagy kedvenc volt az egész sorozat régen.
  • jambi69 #3
    Szerintem az 1-2 volt a legjobb a többi nem volt olyan jó!
  • winnie #2
    őskedvenc horror az első, 10 éven aluli énemet megfertőzte a műfajjal. 2010 legvárósabb filmje. kész. (és tudom, hogy az új ómen is botrányos volt, de attól még ritkán érdekel ennyire film és az, hogy milyen lesz az új freddy.)

    a hetedik is gagyi volt? szerencsére itt a folytatások is nézhetőek voltak, de a 3. (álomharcosok) különösen. a 6. ugyebár a 3d miatt örök élmény, a 7. pedig zseniális paródia, egy nagy kikacsintás.
  • Broafka #1
    újabb rókabőr?
    szerintem az első rész volt jó, meg talán még a többiből 1, az álomharcosok talán, nem tudom, de a többi az angyon gagyi volt