Szekeres Viktor

Készül a tavalyi év horrorjának amerikai feldolgozása

Az év végi toplistázásnál szubjektívebb dolog kevés létezik, azt azonban már itt is megállapítottuk, hogy a legtöbbeknél az év egyik legjobb horrorja az Eden Lake mellett a svéd Låt den rätte komma in, vagyis Let The Right One In volt. Már készül is az amerikai remake.

Akárcsak a [rec] esetében, Amerika ezúttal is gyorsan kapcsolt és a hírek szerint a Cloverfield készítői vetették ki hálójukat Tomas Alfredson filmjére, mely az IMDb legjobban értékelt 200 filmje között foglal helyet jelenleg.


A Cloverfield rendezője, Matt Reeves ugyanis Let Me In címmel jövő év januárjára tervezi elkészíteni az amerikai verziót. A Production Weekly információi alapján a forgatókönyv már kész van, a forgatás pedig májusban kezdődne, vagyis nemsokára a szereposztásról szóló hírek is napvilágra kerülnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fűszeress #18
    szánalmas vagy....
    a helyesirási hibákrol meg annyit hogy PS3 rol irtam és ott nem a legjobb irni ennyi
    további jó szórakozást neked
  • winnie #17
    hűlye vagyok, ó:( ezt jól megkaptam.

    "nem azt irtam hogy az ősszes remake szar, hanem hogy a REC remake-je szar a karantén "

    sajnos ezt nem tudom. engem, veled ellentétben, nem érdekelt annyira a remake, hogy megnézzem, s véleményt tudjak mondani róla. ilyen rossz volt? vagy, ha másolták, akkor ugyanolyan jó?

    amúgy olvasd vissza, hogy mit írtál: "ne okoskodjal mar,lenyeg hogy ezeknel a filmeknel a remake szar"

    többes számot használtál, meg sem fordult a fejemben, hogy az "ezeknél a filmeknél" az a REC-et takarja. a csökkent értelmű medvebocsok kedvéért tessen félreérthetetlenül fogalmazni és nem lesz galiba.

    "te meg jösz itt hogy minden szar meg mindenki amerikait nézz......."

    egy "z", kollega.

    meg "jössz".

    meg a "hogy" elé vessző.

    lehet, hogy buta vagyok, de ismerek valakit, aki még butább nálam:) :)) :)))

    én kérek elnézést, hogy elég nehéz dekódolni, amit írsz. valóban nem írtad, hogy "amerikai", azt írtad, hogy "emrikai"

    "tudom hogy sokakat csak az emrikai érdekelt."
  • fűszeress #16
    te ennyire buta vagy?
    nem azt irtam hogy az ősszes remake szar, hanem hogy a REC remake-je szar a karantén meg hogy ez a mostani remake is az lesz szerintem,
    te meg jösz itt hogy minden szar meg mindenki amerikait nézz.......
    hogy valaki ennyire hűlye legyen mint te:DDD
  • winnie #15
    "ha az ember látta az eredetit, akkor semmi extrát nem tud az ami nyújtani. "

    ez általában igaz is, de a remake többek között épp ezért jó, hogy felhívja a figyelmet az eredetire. ha valamit remake-elnek, akkor az valamiért megérdemelte. (én is nézem ezerrel az európai filmeket, de pár jobb óhatatlanul kimarad akkor is, ha csekkolom a jó cuccokkal foglalkozó filmes oldalakat, így viszont jön egy kis segítség.)

    mielőtt félreért valaki, nem remake-imádó vagyok, csak azt vallom, hogy tökéletesen elfér az eredetik mellett és, ha jobban sikerül, akkor még meg is lehet nézni őket.

    "Persze vannak kivételek, pl True Lies, Oscar, melyek szerintem amcsi változatban sokkal szórakoztatóbbak."

    nyilván ízlés és pofon (valahol szerintem istenkáromlás louis de funes szerepét stalloneval eljátszatni, mintha a köv. pierre richard remake-ben john cena lenne a főszereplő:), szerintem azért ebben az is benne van, hogy az emberek zöme nem látta az eredetiket, eleve a remake-ekkel kezdett.

    (én is azt mondom erre a kettőre, hogy jó filmek, nyilván feldolgozásnak sem rosszak, de az azért sokat jelent a nép szavával kapcsolatban, hogy az oscar anno nagy bukás volt és meglepő vagy sem, de az imdb-n sincs elismerve igazán. itthon ellenben minimum kultikus. minden országban van 1-1 "saját" amerikai film, amire rátalálnak a lakók.)
  • Wittgen #14
    Részemről jobban favorizálom az eredeti filmeket. Pl az utóbbi években van jópár EU és ruszki film, amiket látam (pl Frontiers, Éjszakai őrség, Pénzhamisítók, stb). Hál'isten az internet segítségével sok olyan csemegéhez hozzá lehet jutni, bár az előbbiek a nálunk is láthatóak/megvásárolhatóak, amiket szerintem se tv-ben st dvd-n nem láthatnánk (legálisan pl).
    A REC is egy jó film, az amcsi újrázást már meg sem fogom nézni. Szoktam ami remake-eket nézni (pl kör, stb), de a meglátásom az, ha az ember látta az eredetit, akkor semmi extrát nem tud az ami nyújtani. Az EU színészek szerintem sokkal jobbak, mint azok akik az ilyen remake-ekben szerepet vállaló amcsi társaik.
    Persze vannak kivételek, pl True Lies, Oscar, melyek szerintem amcsi változatban sokkal szórakoztatóbbak.

    Ennyi.
  • scagnetti #13
    "túl sok jó remake van"
    Említsél már nekem párat.
    De maradjunk a horrorvonalnál!
    Számomra ezek voltak jó horrorremake-k: Texasi,Holtak Hajnala,A Kör, meg talán még a Harag, de ott is a japánt láttam először, és az amerikai, már nem volt annyira ütős
  • winnie #12
    s lám, intelligens kommenteket is olvasni az ellenoldalról:)
  • winnie #11
    "mirol beszelsz? ne okoskodjal mar,lenyeg hogy ezeknel a filmeknel a remake szar ,mert csak lemasoltak az eredeti filmet"

    most nem mondtál okosat, mert 1. nem másolnak, 2. én is meg tudnám fogalmazni azt, amit írtál úgy, hogy sokkal jobb legyen - ergó, ha valaki megcsinál egy filmet, akkor jobban is meg lehet csinálni később, kijavítani a hibákat, újragondolni a dolgokat.

    túl sok jó remake van, hogy ne legyen igazad - de van egy egyszerű gyógyszer. ne nézd őket. nem fognak zavarni. viszont látatlanban lehányni valamit, túl tipikus magatartás.

    "persze hogy tobben fogjak ismerni az amerikai remake et ,mert az van jobban reklamozva"

    akkor meg, miről beszélünk? nem arról beszélek, hogy szeretem a remake-eket (én ki tudom húzni a fejem a csőből, hogy lássam, hogy annak is lehet értelme, amit én nem szeretek), hanem arról, hogy van értelmük. ne csináljanak remake-et, nehogy azok megnézhessék, akik érdeklődnek? dögöjön meg a szomszéd minden jószága? érdekes hozzáállás:)
  • GG #10
    Ha nem baj én okoskodnék: :P vagyis sajnálkoznék...Tuti ez is átmegy a Hollywoodi gépezeten és egy jónak ígérkező feldolgozásból átváltozik egy tiniknek vonzó alkonyattá. brrr az lesz a vége ennek az egésznek aki aki egy jó horrort akar megnézni vagy a Japán vagy külföldi ország filmterméséhez kell majd nyúlnia/hozzá jutnia. (egyén vélemény)
  • fűszeress #9
    mirol beszelsz?
    ne okoskodjal mar,lenyeg hogy ezeknel a filmeknel a remake szar ,mert csak lemasoltak az eredeti filmet
    ezen mit akarsz mit megmagyarazni?????!!!!!!!!
    persze hogy tobben fogjak ismerni az amerikai remake et ,mert az van jobban reklamozva