Szekeres Viktor

Újabb horrorklasszikust dolgoznak fel - 3D-ben

Akinek már elege van abból, hogy csak a 70-es, 80-as évek tinihorrorjait éri utol a feldolgozási láz, az elégedetten csaphat a levegőbe, hiszen ezúttal egy jóval kevésbé ismert, de annál kultikusabb horrorból készülhet a mai igényeknek megfelelő verzió.

Az "áldozat" nem más, mint az H.P. Lovecraft története alapján készült Re-animátor (Re-Animator) Stuart Gordontól, ráadásul a tervek szerint az örök élet titkát felfedező Dr. Herbert West kalandjai három dimenzióban lesznek láthatóak ismét.


A ShockTillYouDrop.com információi szerint ugyanis Ray Haboush producer állt neki a feldolgozás előkészületeinek azzal a Brian Yuznával karöltve, aki az eredeti, 1985-ös film egyik producere is volt, valamint megrendezte a két folytatást. Mivel az ötlet egyelőre korai fázisban leledzik, még semmi hír nincs arról, hogy esetleg a legendás Jeffrey Combs visszatérne-e ismét eljátszani a doki szerepét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #15
    Boldogok a lelki szegények :)
    Winnie/Micimackó erre az élő példa :))
  • beyondReason #14
    "". De tök mindegy hogy mit írok, mert neked mindig igazad van."

    nem kell nyaliznod nekem, attől nem fogsz bevágódni."

    LoL, ez minden csak nem nyalizás.
  • winnie #13
    ". De tök mindegy hogy mit írok, mert neked mindig igazad van."

    nem kell nyaliznod nekem, attől nem fogsz bevágódni.

    érdekes, nem szokásom besérülni, ha valaki ellent mond nekem és veled ellentétben nem hiszem, hogy mindig igazam lenne (az viszont gáz, ha valaki ennyire behúzza fülét-farkát.) - viszont hadd ne kérjek elnézést, mert ellent merek mondani neked. (ezt nagyfiúként tűrni kellene, ejnye.)

    ha értelmezed, amit írtam, akkor látohatod, hogy mely butaságot emeltem ki. ha túlnyomó részt felesleges lenne rimékelni, akkor nem rímékelnének. azt meg eleve nem tudhatod, hogy melyik remake hogy sikerül - de, ha sok a negatív tapasztalatod, akkor az épp azt jelzi, hogy érdemes rimékelni, mert még te, mint remake-ellenes is sok remake-et nézel. (a lényeg, hogy az előzetes remake-sírás óvoda kiscsoport. az utólagos anyázás ellenben már jogos lehet, ha kideról, hogy elszúrták a feldolgozást. de simán lehet, hogy másodjára jobban sikerül, hisz az első verzió hibáit ki lehet javítani. botorság lenne azt mondani, hogy a sok ezer rendezőből éppen az első, aki az eredetit csinálta, éppen ő volt a legalkalmasabb a feladatra, hogy nála jobban senki nem tudta volna megcsinálni.)
  • scagnetti #12
    Azt gondoltam, hogy te most majd jól megmondod a frankót! Így is szoktál tenni mindig!
    Azért írtam a "kivételek" szót mert úgy is értem. Amit bobba fett is írt, a Holtak hajnala szerintem is sokkal jobb mint a régi, pedig nekem az a korosztályom. De tök mindegy hogy mit írok, mert neked mindig igazad van.
  • BobaFett #11
    Jah pl. Holtak Hajnala remake messze jobb az eredetinél. Én ezért néztem meg pl. a régit. hát nemis tetszett.

    Oks, tudom most majd jön egy két fan, aki pont fordítva látja :)
  • winnie #10
    "de túlnyomórészt felesleges rímékelni!"

    engedd meg nekem, hogy kimondjam: ezt ne te döntsd el:) majd a közönség. ha kell nekik, legyen. amint nem fog kelleni, nem lesz. (az a jó a remake-ben, hogy nem kell megnézni őket. évente 2-300 filmet dob hollywood a mozikba, lehet pótlékot találni.

    (amúgy meg kevés. 15-20 remake, ha moziba jut, talán annyi sem. ez 10%-a sincs a filmtermésnek. ahhoz kevés a remake, hogy panaszkodjon az ember. nyilván van remake, ami neked is tetszik, az nem zavar. minden remake elsülhet jól és rosszul is. sőt, minden film.)
  • Hornymut #9
    Rosszul fogalmaztam, én csak a horrorfilmekre értettem :-)
    Amúgy meg majdnem teljesen egyetértek.
  • scagnetti #8
    Kevés a remake?
    Ezt te sem gondolod komolyan!!! Van egy jó kis mondás ami most pont ide illik: A mennyiség, mindig a minőség rovására megy. Ez igaz az egész szórakoztatóiparra, legyen szó filmről,játékról vagy zenéről. Persze akadnak kivételek ezek között is, de túlnyomórészt felesleges rímékelni!
  • winnie #7
    ööö... hogyhogy nincs ötletük? ez most komoly? ha meglátsz egy "ötletes" filemt, akkor azt mondod, hogy minden film ötletes?:)

    tudod, hány ezer szkript végzi a kukában? eredeti szkript. és tudod, milyen sokat megfilmesítenek. 200 "ötletes" filmre jut max. 20 feldolgozás (oké, tudom, ezt százszor leírtam, de épp ez a baj, hogy nagyon kevés a remake. rengeteg régi film van, amit meg lehetne ismertetni a néppel. jól elkészítve.)
  • Hornymut #6
    Ok, ez rendben van, de akkor is zavaró, hogy semmi új ötletük nincs a filmkészítőknek, hogy régi klasszikusokat vesznek elő, néhol tönkretéve azt pl Omen. Ismerjék meg sokan, ez a lényeg :-)