Szekeres Viktor

16 szuperhősös Marvel-projekt előkészületben

Első nekifutásra ugyan a Marvel Comics-nak nem sikerült megvetnie a lábát Hollywoodban, de azóta a Pókember, az X-Men vagy a Vasember sikereire hivatkozva, szinte bármelyik filmgyártó ajtajai megnyílnak a Marvel Studios előtt.

Mondanunk sem kell, hogy a Marvel addig üti a vasat, amíg az meleg, így nem véletlen, hogy a mozis tervek mellett egyéb projekteket is "futtatnak". Az elmúlt napok fő híre a hivatalos bejelentés volt, miszerint valóban Kenneth Brannagh rendezi a 2010.07.16-án mozikba kerülő Thort, valamint, hogy a Vasember 2. tényleges forgatása április elején kezdődhet, hogy a 2010.05.07-i, előzetesen kitűzött premiert tartani tudják. A Pókember 4. tervei a Marvel 2008-as negyedik negyedévi jelentésében nem szerepelnek, azokban a The First Avenger: Captain America (2011.05.06) és The Avengers (2011.07.15) igen.

Persze a listában a nálunk április végén bemutatkozó Wolverine-filmnek is helye van, mint ahogy a mellékes projekteknek is, mint a Super Hero Squad és The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes című animációs sorozatok, melyekből 26 "harminc perces" epizódot mutat be a Cartoon Network 2009, illetve 2011 harmadik negyedévében. Ezen saját készítésű animációk mellett licenceltek is képernyőre kerülnek, a francia készítésű Fantastic Four: World’s Greatest Heroes, a Disney Channel-re várható Spectacular Spider-Man, a Wolverine and the X-Men, melyet újabb 26 résszel fog folytatni a NickToon, a BET csatornára várható Black Panther (8 résszel), valamint az ugyancsak francia készítésű Iron Man: Armored Adventures, mely 2009 nyarán kerül a NickToon-on és jó pár országban bemutatásra.

A fentieken kívül DVD-re készült filmként a szeptemberben megjelent Next Avengers: Heroes of Tomorrow és a januárban kiadott Hulk Vs. (benne Wolverine-nel és Thorral) ősszel a Thor: Son of Asgard fogja követni. (Plusz a U2-készítette Pókemberes Broadway musicalt sem szabad feledni, mely jövő ilyenkorra kerül bemutatásra.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • LollerMan #16
  alig várom :D
 • Seth74 #15
  Nem értem a sok agyhalottat, ha nem tetszik nekik mi a francnak nézik, sőt még kommentelnek is róla, mert mazochisták.
 • hPi #14
  Érdekelne, hogy jön a Gran Torino egy alapvetően képregény adaptációkkal foglalkozó cikkhez, de te biztosan jobban tudod.
  Távozásul egy tipp: zárd el a csapot.
  További jó filmezést.
 • immovable #11
  Úristen mennyi ovis. Valakinek más a véleménye s rögtön sértve érzik magukat s Andersen világát. LOL Nehéz dönteni ki a szánalmasabb. :DDD
 • hPi #10
  Jó látni, hogy felétek a jóban rosszban című "valóság" (nem mese) alapú kreáció, ill. a roma-ingyenélő-család szintén "valóság" alapú művészeti esettanulmány sorozata nem folyik a csapból.
  Ellenben megnézném a felétek a tv-, ill. moziműsort, mert itt nálam falun (Bp) a cikkben említett tartalmú mesefilmekből elé gyenge a felhozatal, el tudnék viselni többet. Lehet, hogy a környékedre kellene költöznöm, hiszen ott még a vízcsapból is ez jön.
 • Szolnokboy1 #9
  és ez neked miért fáj?

  egyébként felvilágosítalak, hogy a dokumentumfilmeken kívül minden film egy mese, még az alább említett pornó is. jönnek drámák is a vízcsapon folyamatosan, csak ki kell szűrnöd őket.
 • Aldo Moro #8
  Szerintem meg igaza van. Más se jön a vízcsapon, mint ez a sok mesefilm.
 • winnie #7
  és a másik kettő? szerintem is valami pornóval keverheti, a tegnap esti lefekvés előtti megfeküdte a... gyomrát.
 • FefeeX #6
  Hiába, a sötétség határtalan...
 • wolruf #5
  Abban játszik a ,,gyíkember''?