Szekeres Viktor

Kultikus rendező kapta az új szuperhős-filmet

Sokáig úgy volt, hogy Stephen Chow rendezi a szerepre vészesen lefogyó Seth Rogen új, szuperhős-filmjét, az ismert DC-képregény feldolgozását, a The Green Hornetet, azonban, miután az ázsiai rendező visszakozott, sikerült egy hasonlóan jó névnek örvendő direktort találni.

Ő pedig nem más, mint Michel Gondry, a főleg Björk- és Daft Punk-videóklipek készítésével befutó, vizuális téren roppant erős francia, aki korábban olyan filmekkel tette le a névjegyét, mint az Egy makulátlan elme örök ragyogása, Az álom tudománya és a Tekerd vissza, haver.

A Variety híre szerint, bár Stephen Chow nem fog rendezni, de továbbra is ő a fő kiszemelt Gren Hornet társának, Katonak a szerepére. A szkript megírását is Rogen vállalta fel megszokott írótársával, Evan Goldberggel. A Green Hornettel meglehetősen kommersz vizekre evező Gondry alkotása a tervek szerint 2010. június 25-én kerül bemutatásra Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • winnie #7
  bay? kultikus? a kult nem a tarolás függvénye, épp hogy nem a tömegfilmesek a kultok.

  "Transformers 2-nek elég nagy esélye van hogy a legnézettebb film legyen idén"

  nincs sok esélye. nézd meg még miket mutatnak be idén.
 • Zabber #6
  csak nem erre gondolsz?

  http://www.youtube.com/watch?v=81k_34ouQhM
 • Kojiro #5
  Ebből a Zöld Lódarázsból annó volt egy filmsorozat amcsiban, jó régen, és ezt a bizonyos Kato-t (kétó, nem kató :)) Bruce Lee játszotta. Csak az a bökkenő, hogy kb összesen 1 részt ért meg :)))).
 • Suffering #4
  Michael Bay kultikus rendező szerintem. nem értem miért szidjátok. Eddig az összes filmje tarolt. Transformers 2-nek elég nagy esélye van hogy a legnézettebb film legyen idén
 • Jubei #3
  Amit felsorolt 3 filmet mindegyik egy okadek volt
 • Jim Kirk #2
  Hát pedig az. Nálad ki számít kultikus rendezőnek? Brett Ratner? Michael Bay? Esetleg Uwe Boll?
 • xtiborx #1
  és ez neked a kultikus rendező? de beteg vagy öregem