Ötvös Tibor

Tyler Perry újra megcsinálta

Amerika első számú transzvesztitája, Tyler Perry újra megcsinálta. Legújabb filmje, a Madea Goes to Jail agyonverte minden kihívóját és a színész-rendező karrierjének legjobb nyitányát is letudta.

A 41,1 millió dolláros kezdés elképesztően jó eredmény. Főleg annak fényében, hogy maga a film biztosan nem került még feleennyibe sem. Ráadásul a Madea Goes to Jail már most Perry harmadik legsikeresebb alkotása és ha ilyen ütemben halad tovább, akkor hamarosan ez lesz a legsikeresebb. A kritika mondjuk ezúttal is a sárba tiporta a vígjátékot, de ez senkit nem érdekel különösebben.


Crossing Over

Elképesztő, de Liam Neeson remek akciófilmje továbbra is tartja magát, jelenleg a második. A film szépen menetel a 100 milliós bevételi határ felé. Érdemes kiemelni a múlt héten rekordbevétellel startoló Péntek 13-at, mely 80%-os visszaeséssel most már csak a hatodik, ráadásul csak 7,8 milliót kapart össze. Összbevétele 55 milliónál tart, ami majdnem háromszoros megtérülést jelent.

A héten végre mozikba kerül az előzetesek alapján eléggé félresikerült Street Fighter: Legend of Chun-Li, mely valószínű a most megjelent Street Fighter IV sikerét kívánja meglovagolni. Harrison Ford legújabb drámája, a Crossing Over is bemutatkozik, ám a legnagyobb sikerre mégis Amerika új sikercsapatának első "filmje" számíthat. A Disney a Hannah Montana film sikerén felbuzdulva készítette el a Jonas Brothers: The 3D Concert Experience című koncertfilmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!