Szekeres Viktor

Újabb sorozatnak ütött az órája...

Lassan mi is sorozatot indíthatunk a hírekből, miszerint az éppen aktuális héten melyik szériának reszeltek, melyik televíziós produkcióról döntött úgy az anyacsatorna, hogy nem kér belőle többet.

A legfrissebb sírhantban az ABC Family adó The Middleman című, képregényből fabrikált sorozatát találjuk, melyet Amerikában nyáron mutattak be, s 12 epizódot ért meg átlagban 300 ezer néző legnagyobb örömére. Azonban a folytatásról ezennel le lehet mondani.


Javier Grillo-Marxuach (Lost, Medium) sorozata a Men in Black nyomdokain haladva afféle "titkos ügynökség hadakozik a Gonosz erői ellen" sztorival bírt, melyet rengeteg képi és verbális humorral próbáltak interpretálni a közönségnek. Azonban a csatorna kritikai siker ellenére sem vélte folytatásra érdemesnek a The Middleman-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • smaszi #6
  Én sem, de most leszedem valahonnan, és nekiállok, hátha megtetszik...és hátha azt mondom: Kár hogy vége!!!
 • Bith #5
  Én még nem is halottam erről.
 • galocza #4
  kár érte..
 • winnie #3
  annyira nem volt gáz az atlantis, főleg az elején. ha ez megéri a 3-4. évadot, akkor persze nem biztos, hogy ilyen szenzációs marad. lehet, hogy így volt jó. egy tökéletes évad, annyi ötlettel, amennyi kábé tizenhuszon sorozatba belefért volna.
 • bmw #2
  Hat azert ez a sori meg az atlantis messze nem emlitheto egy lapon...
 • bladesoft #1
  Szegény Tökmag... imádtam olyan aranyos vicces kis sori volt. Ennek se nézem meg az utolsó részét.Igy adozok mély tisztelettel azoknak a soriknak amik többet érdemeltek volna (Surface,Firefly, The Shield :( , SG-1, SG-Atlantis)Nyugodj békében.