Ötvös Tibor

Büszkeség és balítélet - zombikkal

Seth Grahame-Smith, a Hogyan éljünk túl egy horrorfilmet? szerzője "kicsit" átdolgozza Jane Austin klasszikus regényét, és Büszkeség és balítélet és zombik címmel jelenteti meg a saját verzióját, melynek jogait Hollywood már meg is vette.

A történet egy csendes angol kisvárosban, Merytonban kezdődik, ahol is egy titokzatos vírus miatt a holtak visszatérnek az életbe. Elizabeth Bennet, a hős amazon sikeresen veszi fel a küzdelmet a zombi hordákkal, ám ekkor megérkezik az arrogáns Mr. Darcy, akivel természetesen az első összetűzéseket követen egymásba szeretnek.



Eddig viccnek is hangozhat a dolog, ám kiderült, hogy Hollywoodban már meg is vásárolták a történet jogait és nem mást, mint Natalie Portmant szemelték ki a női főszerepre. A színésznő ügynöke megerősítette a hírt, ám azt is hozzátette, hogy még csak a megkeresés történt meg, a tárgyalásokat még nem kezdték el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • matyasp99 #7
    most akkor nem csak nekem jutott eszembe a pornó erről?
  • Yany #6
    Ez úgy hangzik, mint a lovászfiú, a parasztlány és az istálló esete. Gagyi pornófilmként rajzolódik ki előttem a sztori... :D Lehet, hogy ez az én hibám?
  • ffxi #5
    Hű de jó bőr a csaj

    Lesz itt szóvicc bőven :D
  • bermuda3 #4
    azta mocskos milyen utánozhatatlan története van :D:D sosem olvastam még ehhez foghatót :)
    hanyadikbőr?
  • Chocho #3
    Én megölöm magam.
  • Etinger #2
    Hű bazz.. ennél jobb szóviccet pls :D:D
  • balo88 #1
    Büszkeség és Balítélet... zombikkal?! :O WTF?!! Azért ez már nagyon gagyi, Hollywood most már HollyShitWood lesz lassan, szerintem...