Szekeres Viktor

Élőszereplős Blood - The Last Vampire előzetes

Sokak legnagyobb örömére új trend ütötte fel a fejét: az anime-megfilmesítés. Pedig nemrég Japánban, a Death Note esetében még a film készült el előbb, s csak azt követte a rajzolt sorozat, azonban mindez megváltozni látszik.

Elég csak a nemsokára bemutatásra kerülő Dragonball-filmre gondolni, s bár a Blood - The Last Vampire nem kisgyerekeknek fog szólni, de ugyancsak nincs messze a premier: Amerikában márciusban, Japánban pedig májusban kerülhet sor rá.


A koprodukciós film azonban se nem amerikai, se nem japán, hanem francia, hiszen a Pathé gyártja, s a rendezője is az a Chris Nahon, aki korábban a Sárkány csókját és a Farkasok birodalmát készítette. A viszonylag ismeretlen színészgárdából Gianna Jun fogja alakítani Sayát, aki kormányügynökként démonokra vadászik. Az anime alap, kíváncsian várjuk, hogy a film milyen lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dakkon #9
    az 50 részes sorozat egy sokkal sokkal lassab történettel rendelkezik, kevesebb akcióval, viszont sokkal több karakterfejlődéssel, jellemábrázolással, lelki vívódással, ezért van, h a rajongók egyik fele imádja,a máisk fele unalmasnak tartja. Sokak szerint belefért volna kevesebb, mint 50 részbe is. Ettől függetlenül szerintem nagyon eltalálták a sorozatot.
  • torcipepe #8
    hát ez elég rövid videó.

  • berserk87 #7
    Ez az előzetes nagyon jó! Nekem a film az egyik kedvencem. Elkezdtem nézni a sorozatot is. Az első rész jó volt a következő 5 nem, ezért inkább abbahagytam. És szinkronosan néztem a sorozatot, ami szerintem elég gyengére sikerült.
  • berserk87 #6
    A Death Note film hamarabb készült el, mint az anime. Nekem jobban tetszett a sorozat, bár a filmben volt pár rész ami nagyon tetszett. És a története is jó volt(más a film és az anime története), csak a színészek rosszul játszottak, a rendező munkája se tetszett, meg a Halálisten animációja sem. L viszont nagyon ott volt. Amit nagyon bírtam nála, hogy folyamatosan édességeket evett és az egyik jelenetben amikor kávét ivott, akkor nyalókával keverte meg:D
  • Dakkon #5
    "de nem lett rossz az anime sem." Mihez képest érted? Mert ha a filmhez, akkor nagyon nem értünk egyet, mert a film az siralmas lett, az anime pedig zseniális.
  • winnie #4
    elég megnézni a dátumokat. még a film 2. része is hamarabb elkészült, mint hogy az anime-t bemutatták volna. de nem lett rossz az anime sem.

    persze az alap a manga, amikor az véget ért, akkor mutatták be a film 1. részét.
  • DarkEvilPiccolo #3
    "a Death Note esetében még a film készült el előbb, s csak azt követte a rajzolt sorozat"
    Annyira nem vágom a dolgot, de ez nem hülyeség véletlenül? Mármint nem az anime-sorozat volt előbb?
  • Dakkon #2
    na erre nagyon kiváncsi vagyok. jopont, hogy francia lévén, de japán a hang! Jobban örültem volna azért ha Saya (Hagi) a sorozatban megismertek szerint kerül vászonra (nekem az 50 részes verzió jobban tetszett, bár kétségtelen h nem lett volna könnyű 2 órába belezúzni, mégha nem is lehetetlen.)
  • Etinger #1
    *Vátttásruha*