Szekeres Viktor

Folytatódik az időutazós sorozat

Időutazós sorozatok jönnek és mennek, de egyik sem ér meg sokkal többet, mint egy, esetleg két évad. Hiába jön évente 2-3 új széria, egyik sem tud akkora sikert elérni, mint annak idején a klasszikus, mely a TV2-n folytatódik.

Természetesen a Quantum Leap-ről van szó, mely a magyar keresztségben meglepő módon megtarthatta eredeti címét, mindössze egy "Az időutazó" cetlit ragasztottak rá. Annak idején három szezonon keresztül izgulhattunk Sam Beckettért, hogy valaha is visszatér-e saját idejébe, de a sorozat valamiért abbamaradt.


Szerencsére azonban végre a folytatásra várók arca is felragyoghat, hiszen március elsején vasárnaponként, az ebéd mellé, vagyis fél egy táján érkezik az a bizonyos 4. évadot nyitó rész, melyben kiderülhet, hogy mi történik hősünkkel az elmegyógyintézetben, ahová véletlenszerű időugrásainak következtében került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lambda5 #9
    Brett Shaw és az Art of Laser...

    Lehetne már valami értelmes sci-fi sorozat.
  • Seth #8
    Első blikkre azt hittem Wolverine van a képen XD

    Imádtam régen ezt a sorozatot, úgyhogy felőlem jöhet ^^, de Scott Bakulával ha lehet
  • xido #7
    Azt hiszem a QL csak 4 évadot élt meg...pont egy nagyon jó cliffhangernél hagyták abba a magyarok,mikor Sam és Al helyet cseréltek...viszont elkezdhetnék előlről nyugodtan,mert nagyon összevissza adták és ki is hagytak részeket,ahogy összegyűjtögetve az angol epizódokat belenézegettem...
  • cateran #6
    Bizony,csatlakozom az elöttem szólokhoz,must read kategória (amúgy helyesen: Mysterious Universe:) és nem csak a Katedrális részek tartoznak hozzá)
    Brett Shaw for president!:D
  • Wittgen #5
    Eleinte csak 1 író kezdte el a világot építeni, aztán mások is csatlakoztak a hozzá. Az egyik legjobb SF univerzum, amit teremtettek.

    Kérdésedre a válasz: igen, megéri elolvasni.
  • picurmanoo #4
    Ez igen csak jó lenne :)
  • Vamp17 #3
    A katedralis ciklus (K harcosai, K legendaja) az egyik legjobb Sci-Fi regeny amit valaha is olvastam!

    Amugy van esely sorozatra vagy filmre, mivel Fonyódi Tibor (Harrison Fawcett) forgatokonyveket is ir.
  • winnie #2
    mit tud az MU? olvasós?
  • Wittgen #1
    Ha már időutazás és sf, akkor a BSG készítői igazán kooperálhatnának a Lost készítőivel, hogy a magyar író(k) által megteremtett Misteryus Universe néhány regényét (Pl Katedrális, stb) sorozat formájában képernyőre vigyék :)