Ötvös Tibor

Jason az élre tört

A hétvégén mutatták be a Péntek 13 legújabb verzióját, mely Amerikában rögtön az élen kezdett. A film ráadásul már most behozta gyártási költségeit, szóval a folytatás bejelentése nem sokat várat magára.

A 42,2 milliós premier több, mint a büdzsé duplája, vagyis az első plusz milliók is befolytak már a filmből. Ha a csökkenései nem lesznek túl nagyok, akkor simán eléri a 100 milliós bevételt. Ha azonban elfogynak a nézők, akkor maximum 80 millióig juthat el. Ami szintén nagyon szép eredmény.

A Taken továbbra is eszméletlen szépen tartja magát. Liam Neeson akciófilmje meglepően sikeres Amerikában, jelenleg a harmadik hely jutott számára. A csökkenése viszont alig 6%, a bevételei pedig 77 milliónál tartanak. A 100 millió ilyen eséseknél nem téma, a 120 sem tűnik elképzelhetetlennek. Érdemes még kiemelni a The International gyenge szereplését. A Clive Owen és Naomi Watts főszereplésével készített, közel két órás thriller kereken 10 millióval kezdett és 50 millióba került.


A Rózsaszín párduc biztosan nem éli meg a harmadik részt, hiszen a második epizód elég csúnyán leszerepelt hazájában. Steve Martin vígjátéka jelenleg 22 milliónál tart, de már nagyon lecsökkent az érdeklődés iránta. Clouseau kifáradt? A Pushtól is szebb szereplést vártunk, ám a film végül megbukott. A hétvégén alig 6 millió dollárt hozott be, összbevétele pedig még mindig nem érte el a 20 milliót.

Ez a hét nagyon gyenge lesz bemutatók szempontjából. Az első helyre esélyes Tyler Perry soron következő afro-vígjátéka, mely a Madea Goes to Jail címet viseli. Ezen kívül maximum a Che második részét lehet megemlíteni, ám anyagi sikerre ez a film se nagyon számíthat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    A minőségibb trancsír filmeknek mindig is fanja voltam, alig várom, hogy láthassam ezt a feldolgozást. A Taken pedig nagyon jó film, már 2x megnéztem :)
  • kids #4
    osztom, marhára megérdemli.
    Végre egy jó film, viszonylag kevés reklámmal, ami a készítőknek is hoz a konyára rendesen.
  • DaemoonHunter #3
    Egyetértek!
  • berserk87 #2
    Szerintem nem meglepő, hogy a Taken ilyen jól tartja magát, mert nagyon jó film.
    Nagyon tetszett és az elvárásaimat messze túlszárnyalta. Érdemes megnézni.
  • Blasta #1
    Ezaz!
    Gyártsanak még sok-sok műanyag, ultravéres rimékeket, hajráááá!