Szekeres Viktor

Megszünteti egyik sikerműsorát az RTL Klub

Mindkét magyar "nagy" csatornának vannak olyan műsorai, melyek zajos sikert aratva verik a konkurenciát és vannak olyanok, melyek csendben ugyan, de folyamatosan lepipálják az ellenfelet. A most megszűnő produkció az utóbbiak közé tartozott.

Úgy tűnik, hogy a szombat esti műsorsáv halálsávnak is nevezhető mostanság, ugyanis nemrégiben a TV2-es Magellán, most pedig a Fókusz Plusz dobja be a törölközőt - utóbbi annak ellenére, hogy sikeres volt, sőt sokszor a napi Fókusz riportjainál jóval értékesebb anyagokat szállított a nézőknek.

A lépést a csatorna pénzügyi okokkal indokolja, ami egyébként érthető is, hiszen a TV2 a Magellán megszűnése után a szombat esti filmet 19.00 környékén kezdi, s így az RTL Klubnak sem feltétlenül éri meg egy nagyobb bekerülési értékű, saját gyártású produkciót kínálni az éppen aktuális szombat esti film előtt. A műsor rajongói persze nem kell, hogy Dunának menjenek bánatukban, hiszen a Fókusz mellett bármikor feléleszthető a formátum, így, ha éppen a TV2 megint kicsit megbolondítja a műsorrendet, mérget vehetünk rá, hogy az említett financiális gondok tovaszállnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    én nem vagyok gyűlölködő, megkeseredett fórumozó. remélem, hogy prosperálni fog, hiszen sokan szeretik nézni.
  • JASON13 #4
    Már nagyon várom hogy az RTL tönkremenjen... szinvonalon aluli reklámmánias mocskos unalmas csatorna...
  • Sanyix #3
    ezaz, már csak a 21. századot kell lenullázniuk, és csak sötétbarmoknak készülő saját műsoraik lesznek :D
  • Hesztia #2
    Titkon reménykedtem a Mónyikában, de hát a fejős tehenet nem ölik le sajna...
  • AzUs #1
    :D Ez tetszett.