Szekeres Viktor

Jön a B13, a bűnös negyed feldolgozása

Luc Besson, miközben azt élvezi ki, hogy a Liam Neeson-féle Taken meghódította Amerikát és a második hétre elképesztő módon csak alig 17%-kal csökkent a hétvégi bevétele, úgy tűnik, hogy aláírja két korábbi producerkedésének jogait átruházó szerződést.

Az egyik a mozikban nálunk is korrektül szerepelt remek krimi, a Senkinek egy szót se! (Ne le dis a'personne) lesz Guillame Canet-től, mely ugyan francia nyelvű, de érdekes módon egy amerikai író, Harlan Coben regényéből készült (és többek között Kristin Scott Thomas is játszik benne), a másik pedig a B13, a bűnös negyed angol nyelvű feldolgozása lesz.

Ha aláírják a megállapodást, akkor a B13 feldolgozása Brick Mountain címmel élhet tovább az amerikai filmiparban. A történet egyébként egy rendőrt és egy volt bűnözőt követ, amint egy neutronbombával felszerelkezett bandát akarnak kiiktatni, igazából a parkournak köszönhetően lett ismert a film, melyet később a Casino Royale, a Die Hard 4. része vagy a Jude Law-féle Bűnös viszonyok is felhasznált. A tervezett szerződés természetesen nem érinti a B13 második részét, melyet napokon belül mutatnak be Franciaországban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noki2 #12
    Imádom ezt a sok fikázódó iq bajnok filmkritikust...
  • Etinger #11
    A Jamakasiii tetszett :)
  • NSC #10
    Hát ha vmi jó akkor jó,de ez nem az.Még régebben láttam de sajnáltam is kiírtam egy dvd-re.Már nem is nagyon emlékszek rá,annyira semmit mondó volt a sztori.Ennél csak jobb feldolgozást lehet készíteni.A 2. részt meg nem tudom minek erőltetni.Általában a legtöbb filmnél a 2. rész közel sem olyan jó mint az első(kivételek vannak,de mint tudjuk azok erősítik a szabályt).Gondolom h itt is így lesz,csak olyan kis hibával h már az első sem volt vmi nagy durranás.Nem számítok semmi jóra.
  • Dave0092 #9
    Jól van, tudjuk ti egész nap National-t néztek meg természetfilmeket...
  • diablo1336 #8
    olvass utánna. a második rész most jön majd ki Fro.-ban míg csinálnak egy amcsi félét is. Amugy maga film sztem igen is jó volt főleg a zene alatta
  • Etinger #7
    Nem. Lesz egy második rész, és készül a feldolgozás is.
  • Herczi #6
    Nem második része lesz,hanem újra fel lesz dolgozva. Nem ugyanaz.
  • Mcsiv #5
    divat fika a köbön, a film nekem is tetszett;]
  • winnie #4
    hogy milyen film, nem tudom, de hogy remek szórakozás volt, hjogy mindvégig lekötött, hogy másodszor is megnéztem és meg is vettem, az biztos.

    sekélyes vagyok talán, de nekem ennyi bőven elég volt egy filmtől.
  • kozik #3
    a történet gagyi, a végső megfejtés (a kód) ultragagyi, de a filmet azért néztük, mert az a két hülye nagyon-nagyon jól mozog. aszerint pedig hatalmas. vagy rosszul látom, de nem hiszem.