Ötvös Tibor

Sztárrománc az élen

Bemutatója hétvégéjén rögtön a legnézettebb film lett a Nem kellesz eléggé, melyben Scarlett Johansson, Justin Long, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Ben Affleck és Jennifer Connelly romantikáznak. Steve Martin ezúttal megbukott.

A Nem kellesz eléggé hazánkban csak február 26-án jelenik meg, de Amerikában a hétvégén volt a premiere. Sajnos a büdzsét nem ismerni, de a 27,4 millió dolláros első bevétel nagyon is szép eredmény. Főleg úgy, hogy Ben Affleck 2004, Scarlett Johansson pedig A tökéletes trükk óta nem volt képes olyan filmet forgatni, melynek bevételei elérték volna ezt a számot.

A Taken visszacsúszott a második helyre, ám nincs oka szégyenkezni. A 20,3 milliós bevétellel a Liam Neeson akció összbevétele már 122 millió felett jár és Amerikában is van esélye a 100 millió átlépésére. Nem ilyen rózsás a helyzete Steve Martinnak, aki másodszor bújt Clouseau felügyelő bőrébe. A Rózsaszín párduc anno alig hozta vissza a büdzséjét (hazájában 82 milliót termelt be és 80 millióba került), ám a készítők mégis láttak potenciált a folytatásban.


The International

Akkor 20 millióval kezdett, a második rész azonban csak 12 milliót szedett be a három nap alatt. A gyártási költségeket most nem ismerni, de ezúttal is 80-85 millióba fájhatott a producereknek a vígjáték. Annyit pedig biztosan nem hoz vissza. A Push szintén nem ment nagy tömegek előtt. Az akciófilm 10,2 millióval kezdett, a büdzsét itt sem ismerni. Ilyen érdeklődés mellett maximum 25-30 millióig juthat el.

A héten megérkezik a mozikba a Péntek 13 feldolgozása, valamint a Clive Owen és Naomi Watts neével fémjelzett The International is. De eséllyel indul Joaquin Phoenix egyik utolsó filmje, a Two Lovers is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    irreleváns, hogy máshol mennyit termel, valszeg európában is bukni fog, nem sokakat érdekel.
  • Harkat 89 #1
    Hát de csak a hazájában termelt anyit a Rózsaszín párduc, kitudja, lehet külföldön, pl. Európában töbett hozott (volt már rá példa más filmnél). Szerintem jó film, nekem tetszett, és ezt a részt is tuti megnézem moziba, hogy én is adjak bele egy kicsit :)