Szekeres Viktor

Mi csak ősszel láthatjuk az új Pixar-filmet

Idehaza, bár rengeteg film kerül világpremierként bemutatásra, olykor pár, nagy bevételre számottartó film csak hónapokkal az amerikai bemutató után kerül a filmszínházakba. Az efféle húzások sokszor igazolják a forgalmazói döntéseket, de van, hogy bukásba hajszolják a filmeket.

Itthon bár a L'ecsó és a Wall-E is viszonylag sikeres animációs film volt, de simán alulmaradtak a Dreamworks animációs próbálkozásaival, a Madagaszkár 2-vel, a Kung Fu Pandával vagy a Harmadik Shrekkel szemben. Hogy a Fel (Up) nyári premierje esetén is hasonló eredménnyel kecsegtetne-e, azt nem tudjuk meg, hiszen a Fórum Hungary csak október 15-én mutatja be Magyarországon a filmet, így kitér a nyári nagy családi mozik, az Éjszaka a múzeumban 2., a Harry Potter 6., a Rágcsávók vagy a Jégkorszak 3. elől.


Szerencsére az animációk rajongóinak nem kell elvonási tünetektől őrjöngve hangot adni nemtetszésüknek, hiszen a Volt nemrég került idehaza bemutatásra és nemsokára (április 2-án) láthatjuk a Szörnyek az Űrlények ellen című alkotást is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magoo #10
    Nem szokásom kamuzni. ;)
  • Etinger #9
    Wáááá... :) Wááááááá...
    Vááááááááároooooom :)
  • cyberdj #8
    Az Up 3Ds lesz. Csak úgy mint mostantól minden Pixar. Idén év végén jön a Toy Story 3D-ben, februárban a Toy Story 2 3D-ben, aztán pedig késő tavasszal az új rész...
  • torcipepe #7
    "Éjjel a múzeumban 2" wtf??
    az nem Éjszaka a múzeumban??

    az Up várós, nagyon lol volt az első előzetese :)
  • Etinger #6
    Pixar forever.. ez most fáj. A többi mese nekem nem nő fel ahhoz az animációhoz amit a Pixar csinál :( ( ha jobban ugrik is a nép egy Madagascar 2.re) PFF!
  • zola2000 #5
    Na és akkor mi van, a japán animációs filmek meg sokszor el sem jutnak hozzánk, örülök ha le tudom kapni az új cuccokat japán hanggal és angol felirattal (fansub mert sokat még angolul sem adnak ki...)
  • ldavid #4
    utáljuk együtt :D

    FoodLFG: elvileg 3D-s lesz
  • xido #3
    he?..most kamuzol vagy nagyon utállak?:))))
  • FoodLFG #2
    Ez most 3D-ben jön, vagy sem ? (valahol írták, hogy most már csak 3D-ben készít a pikszár)
    Úgy érdekel, egyébként nem nagyon.

    Thx a híreket Magoo.
  • Magoo #1
    Ehhe pont 3 napja voltam a PIXAR-ban egy ebéd keretében beszélgettem ott pár emberrel...érdekes, hogy ott belsőleg még minden a WALL-E-ról szól. Viszont csodálatos hely...olyan mint egy nagyranőtt játékdoboz...egyik iroda egy játékkastély, másik egy totál más játék, és stb... viszont qrva modern minden téren. Hatalmas saját moziteremmel meg mindennel. Ja de a Toy Story 3 hangmunkálatai aznap reggel is zajlottak mikor ott voltam! Nem akarták kimondani a film cimét, de kitaláltam! :D
    Az érdekes, hogy másnap a Skywalker Sound-nál vendégeskedtem ahol Randy Thom, a Jégkorszak 3 sound designere volt picit pipa mert, hogy belevágtak a filmbe egy totál új jelenetet és a semmiből kell ugye azt most felhangozni...így az ottani látogatásom rövidebbre sikerült, ám legalább láttam pár másodpercet a Jégkorszak 3-ból (nameg végigjártam a skywalker sound épületét)! :D
    Jó picit OFF, de gondoltam valakit érdekel ez az 1-2 apró hírmorzsa mind a Toy Story-ról, mind a Jégkorszakról.