Szekeres Viktor

Újabb sorozatot fejeznek be

A scifi-rajongók és a családi drámák szerelmeseinek is nagy kedvence (volt) a Kyle, a rejtélyes idegen, eredeti címén a Kyle XY, mely úgy tűnik, hogy nem fogja megérni a sorozatoknál nagykorúságnak számító 4. szezonját és a 3. lesz a hattyúdala.

A titokzatos, amnéziás, köldöknélküli srácról szóló Kyle XY az ABC Family elnevezésű kábelcsatorna sorozata, afféle ifjúsági scifi rejtélyekkel és természetesen az összetartozásról szóló üzenetekkel megfűszerezve. Annak idején igazi friss fuvallat volt a csatornán, hiszen az csupán tipikusnak mondható családi sorozatokkal rukkolt elő, míg a Kyle valami természetfölöttit is csempészett a kínálatba.


Nálunk a sorozatot a 2. évad feléig adta le a TV2, és várhatóan a jelenlegi ismétléseket követően a többi rész műsorba kerül, de az biztos, hogy az Amerikában jelenleg is futó 10 részes harmadik szezon után nem folytatódik az 1,4 milliós átlagnézettséget hozó széria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #12
    A FRANCBA!!! Mindennek vége lesz, amit nézek...hogy roha...mindegy, kiélvezem a hátra lévő részeket, és utána
  • FefeeX #11
    tegnap jött a 3-as rész :) (illetve tegnapelőtt amcsiban, de az nálunk már tegnap volt)
    Én pedig mennyire szerettem ezt a sorozatot, nehéz a bnőm rávenni hogy nézzen velem sci-fi sorozatot, de erre elég gyorsan rákapott :) Olyan kis aranyos sorozat, nem kell semmit komolyan venni, szerintem tök szórakoztató, nagyon sajnálom hogy nem akarják folytatni...
  • FefeeX #10
    A 4400-at össze-vissza öltögették. Még a második évad okés volt nagyjából, aztán beütött a nagy baromság, fanyalogva néztem végig a 3. évadot, a továbbiakat meg már csak a haver mesélte, de az is bőven sok volt.
  • winnie #9
    10 rész, az biztos.

    kukacs3k: ebben lehet(ett) bízni, de pont miután beírtam, olvastam egy interjút a tvguide-on, miszerint ellesznek varrva a fő szálak, ahogy azt egy évadzáróhoz illik, de lesz cliffhanger, ami tovább lendíthetné a sorozatot a 4. évadra.
  • Talley #8
    Kyle-nak már kiderült hogy mi az eredete. Max annyi a kérdés még, hogy mi mindenre képesek.
    Nekem a legjobban a sorozatban amúgy az tetszik, hogy az egész hátterében ott vannak a magyarok is :D (Latnok)
  • berserk87 #7
    nem az 5. résznél tartanak, hanem csak a 3.-nál. Elvileg 12 részes az évad, vagyis még 9 rész lenne hátra. Én is úgy tudom, hogy előre felveszik a részeket, legalábbis több sorozatnál is így van.
    Szerintem itt sem varják el a szálakat.
  • kukacS3K #6
    viszont lehet hogy már rég szóltak csak nem jelentették be
  • winnie #5
    nincs idejük. most van az 5.(?) rész és már csak 5 marad.

    a kábelsorozatoknál egyébként is először leforgatják a teljes évadot, így már nem tudnak változtatni, így a készítők, mikor elkészítették a finálét, nem tudták, hogy váge lesz a sorozatnak.
  • kicsibicska #4
    Lehet. De a csicsei nagyobbak :)
  • torcipepe #3
    annak a csajnak elég nagy tüdeje van