Ötvös Tibor

Liam Neeson mindenkit lenyomott

A lányáért kész hadjáratot indító ex-titkosügynök lett a hétvége győztese. Végre Amerikába is megérkezett a Liam Neeson főszereplésével Európában már korábban bemutatott Taken, mely rögtön az első helyen kezdett.

Ráadásul nem kis különbséggel verte le a már két hete az aranyérmet birtokló Kevin James vígjátékot. A Taken 24,6 millióval lett az első, míg a Paul Blart: Mall Cop 14 millióval lett a második. Liam Neeson utoljára a Batman: Kezdődik! mellékszerepében tudott ennél jobb nyitányt produkálni és már rá is fért a siker. Bár nem ismerni a gyártási költségeket, de a Taken összbevétele már 100 millió környékén tart, ami biztosan jövedelmezővé teszi ezt a Luc Besson filmet.


The Uninvited jelenet

Harmadik helyen kezdett a The Uninvited, melyről egy közel hatperces jelent is kikerült a netre, melyet feljebb lehet megnézni. A horror 10,5 milliója nem túl szép eredmény, de mivel nem ismerni a büdzsét, így nem tudható, hogy a sztárokat mellőző film mégis mennyibe került. Érdemes még kiemelni a Renée Zellweger főszereplésével bemutatott New in Town című vígjátékot, mely szép kis bukásnak ígérkezik.

A film alig 6,5 millióval nyitott a nyolcadik helyen. A színésznő a Mézengúz óta nem tudott sikeres filmet készíteni. A Véres Valentin 3D komolyat zuhant, valószínű elmúlt az újdonság varázsa. A film 57,5%-os visszaesést produkált és mindössze 4,2 milliót produkált a hétvégén. Így is 44 milliónál tart az összbevétele.


Push jelenet

A héten is lesz miért moziba menni Amerikában. Először a Jessica Simpson főszereplésével készített Major Movie Star próbál pár milliót kicsalogatni a nézőkből, majd a The Objective című thriller próbálkozik ugyanezzel. Végre megérkezik a Star Wars rajongókról szóló Fanboys és Steve Martin főszereplésével készített A rózsaszín párduc 2 is. Animációs vonalon a Caroline próbál szerencsét, a romantikus lelkűeknek pedig a He's Just Not That Into You kínál másfél órás szórakozást.
A végére maradt a hét legnagyobb esélyese, mely a Push címet viseli és szintén van belőle egy pár perces jelenetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #11
    Azt hittem Luc Besson am leáll a filmgyártással :D
  • Aldo Moro #10
    Utánanéztem a realista jelentésének, te láttad a filmet? Realista alatt azt értem, hogy nem moralizál a főszereplő, simán hátbalövi a rossz fiút, ha kell.
  • Tetsuo #9
    nezz utana a "realista" jelentesenek. LOL
    A Taken mint az osszes Luc Besson akciofilm egy felporgetett mese.
  • DonMaros #8
    Ha valakit érdekelnek a részletes bevételek:

    http://www.fotofeltoltes.hu/pic/2009/0203/ddr3_1233667265_1.JPG
  • Aldo Moro #7
    A Taken tényleg nagy film, valamikor az ősszel láttam. Jó kis hentelős, ugyanakkor realista is.
  • Etinger #6
    Az de rég volt.. 10 éve :) De fura :)
  • Lobsterman #5
    Az a Caroline az gondolom a Coraline akar lenni :P
  • asdasdasd #4
    "Liam Neeson utoljára a Batman: Kezdődik! mellékszerepében tudott ennél jobb nyitányt produkálni"
    Meg gondolom az SW1-ben...
  • winnie #3
    a taken ilyen teljesítménye bombameglepetés. a királyság általában nincs egyenes arányban a bevétellel.
  • snorbi #2
    A Taken tényleg király...