Ötvös Tibor

Bonnie és Clyde remake

Hillary Duff és Kevin Zegers lesznek a főszereplői a Bonnie és Clyde története című filmnek, melyről készítői minden fórumon hangoztatják, hogy nem az 1967-es Bonnie és Clyde feldolgozása.

Új év, régi menetrend. Adott egy klasszikus hollywoodi produkció, mely nem egy generáció számára nyújtott mérhetetlen élvezetet. Aztán jön egy producer, aki szerint ideje megismertetni a mostani mozinézőkkel is eme történetet és elhatározza, hogy feldolgozza a sztorit. Jelen esetben csupán annyi a különbség, hogy az 1967-es Bonnie és Clyde legújabb változatának rendezője, Tonya S. Holly minden fórumon azt hangoztatja, hogy nem feldolgozást készít, hanem egy más megvilágításból mutatja be a megtörtént eseményeket.



A The Story of Bonnie and Clyde két főszereplője az énekesi karrierrel is rendelkező Hillary Duff, valamint a Transamerica férfi prostijának szerepében nagyot alakító Kevin Zegers lesz. A filmet Amerika déli részén forgatják le, Louisiana, Mississippi és Alabama államokban. A forgatás kezdetének időpontja még nincs kitűzve és a bemutató dátuma sem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Norbi507 #1
    Már várom a filmet, érdekes lehet, már csak Hillary Duff miatt is :P