Szekeres Viktor

Újraindítják a Tomb Raider-filmsorozatot

A találgatások már el is indultak az új Lara Croft személyével kapcsolatban, de a Hollywood Reporter tudósításából az is kiderül, hogy a Tomb Raider producerei a filmsorozat újraindításán gondolkodnak, s akárcsak az új Batman vagy az új James Bond esetében, nem fognak törődni az előzményekkel.

A Warner és Dan Lin producer egyelőre korai stádiumban tervezgeti a Tomb Raider-rebootot, így nem csoda, hogy felröppentek a pletykák az új szereposztással kapcsolatban. A rebootban nemcsak Lara Croft karaktere lesz újragondolva, hanem új pasit kap maga mellé, valamint új főellenséget is kreálnak neki. Egyelőre a tervezet még sem íróval, sem rendezővel nem rendelkezik, így a színészválasztás a Megan Fox-rajongók nagy bánatára még jóval odébb van.


Érdekesség, hogy az előző 2 film gyártójától, a Paramounttól visszakerültek a filmes jogok az Eidos-hoz, amelyben a Time Warner 20%-ra növelte részesedését, s a megegyezés része volt a filmes jogok átadása is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • edyna #7
    hát a két lara filmnek se sok köze volt egymáshoz... lehetett úgy is simán érteni a 2ik részt h nem láttad az elsőt... szerintem semmi gáz nem lesz ezzel az újrakezdéssel nem fog bekavarni a két régi film ... de ajánlom h dögös pasik legyenek benne és vmi larás színésznő :)
  • kalapos01 #6
    Nem tudom, de Bond azokban tök másképp néz ki, ráadásul annak ellenére, hogy az egyik korábban játszódik Bond-időben, ott a világ sokkal fejlettebb, satöbbi. A Bondokat többször is újraindították, nem mintha az különösebben megviselte volna a sorozatot. Beleférnek, persze, hogy beleférnek, de soha nem lesznek egy univerzumban a régi filmekkel. Természetes, hogy külön kezelendőek.
  • antikarts #5
    Már nem azért, de az új Bond filmek bele férnek bőven a régi kerettörténetébe... Lévén az új Daniel Craig-es Bond filmek még a Sean Connery-s filmek előtt játszódnak. A Casino Royale-ban került még csak az MI6-hez...
  • torcipepe #4
    mert mintha az előző két részben nem kapott volna új pasit és új ellenséget.
    valahogy a szerző nevének elolvasása nélkül is tudtam hová sorolni ezt a cikket.
  • bermuda3 #3
    ha az ember úgy ül le h "na most megnézem ezt a tomb raider filmet" akkor teljesen mást fog látni mintha ez járna az eszébe: "nah most megnézek egy akciós kalandfilmet"... csak hozzáállás kérdése hogy tetszeni fog e vagy nem... ugyanúgy mint a hitman filmnek sm volt sok köze a játékhoz, mégsem lett annyira rossz...
  • winnie #2
    azért ne feledd, hogy 6-7 éven át volt tomb raider-képregénysorozat is
  • xido #1
    Milyen reboot,milyen előzmények,milyen új pasi,milyen új főellenség???
    Ez olyan,mint az Indy Jones,durr bele az akció közepére,menet közben elmesélődik a keresett relikvia története,ami után egy rivális genya is hajt és Larának nincs pasija,max flörtölős haverok...Ez nem képregény,hogy eredete legyen meg alapozottsága...akármilyen új részt lehet csinálni hozzá,belőle,az előző részek önálló kalandok maradnak és bőven beleférnek,nem lesz akkora kontraszt,mint pl régi és új Batman között...