Szekeres Viktor

Ismét Indiana Jones utódja volt a legnézettebb film

Minden bizonnyal nem egyszer felvetődik a kérdés programigazgatói körökben, hogy minek lehet nagyobb nézettsége a tévében, a népszerű mozifilmeknek, melyet egy-kétszázezren láttak már filmszínházakban, vagy a világpremiernek számító tévés produkcióknak?

Az elmúlt héten a tévéfilmek sikere mellett kardoskodók kaptak egy plusz pontot, hiszen az RTL Klub, mint jeleztük, mind a három Jack Hunter-filmre lecsapott, vasárnap a másodikat, a Jack Hunter - A fáraó sírját mutatta be, ismét csak, az első részhez hasonló nagy sikerrel. A tévés kalandfilmet 1.382 millióan látták, míg Martin Lawrence bohóckodását a TV2-es Gagyi lovagban mindössze 997 ezren.

Érdekes módon előző napon, szombaton éppen a régi mozis film (Az első lovag, RTL Klub - 1.121 millió néző) győzte le a csak tévében és DVD-n megjelenő filmet (Árvíz, TV2 - 962 ezer néző), pedig utóbbi az idehaza igencsak kedvelt katasztrófafilmek közé tartozott. Lehet, hogy az ember már rutinszerűen is az RTL Klubra kapcsol? Reméljük, hogy a többség azért tudatosabban választ esti szórakozást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #13
    ez nem fogadni merés témaköre. utána kell nézni. 4-szer.
  • blessyou #12
    írta
  • blessyou #11
    de persze nem így irta
  • blessyou #10
    1.382.000 így is írhatod, mert a magyar a tizedesvesszőt használja, és pontot az ezres helyiértékeknél, pont fordítva, mint az angolszász.
  • AZTA #9
    Milyen 4szer? fogadni merek veled hogy van az legalább 10 is
  • opeca #8
    Azért érdekes megjegyezni, hogy maga Indiana Jones is koppintás. Méghozzá egy régebbi kalandregény hősének a "modernkori adaptációja", mégpedig Alan Quatermain-é.

    Mondjuk tény, hogy Indiana Jones karaktere egy igényes munka, az ilyen Jack Hunterek meg igénytelenek a szó szoros értelmében.
  • CaptainRumi #7
    hát én ezek a mérések alapján én egyáltalán nem vonnék le semmilyen következtetést...
    főleg, hogy a mérőszerkezetek java az idősebb generáció otthonában található meg, akik bekapcsolják a műszert, elaludnak és elfelejtik kinyomni, így a központban csak annyit látnak, hogy folyamatosan tévéznek...

    cáfolj meg winnie
  • winnie #6
    " azért történt meg mert a Gagyi Lovagot már xx-szer adta a TV és kicsit már unalmas."

    4-szer. és az első lovagot? de látszik, hogy nem nagyon ismered a tévézési szokásokat, hiszen a legnézettebb filmek mindig olyanok, amiket már jó párszor leadott a tévé.
  • KennyGTP #5
    Ismét Indiana Jones utódja?? Talán inkább klónja!!!! A nagy (és Új) mozifilmek mindig népszerűbbek mint ezek a klón filmek. A másik hogy ezt a kalandfilmet sokan látták azért történt meg mert a Gagyi Lovagot már xx-szer adta a TV és kicsit már unalmas.
  • WoodrowWilson #4
    Én eddig azt hittem, hogy Indy utódja az új Harry Potter.