Ötvös Tibor

További Underworld filmek érkeznek?

A jelek szerint a gyártó stúdió elégedett az Underworld-trilógia bevételeivel, hiszen Len Wiseman a harmadik rész hétvégi bemutatója kapcsán már egy Evolúció 2-ről beszélt az újságíróknak.

A hazánkban is látható Underworld: A vérfarkasok lázadása bemutatta nekünk a franchise előzményeit és ezzel le is zárta a trilógiát. A vérbeli rajongók - és persze a kicsit tapasztaltabb filmnézők - azonban sejtették, hogy ezzel még nem lesz vége a történetnek. Ezt az első két rész rendezője, Len Wiseman is megerősítette egy interjújában.



"Meglátjuk, mi lesz ennek a résznek a sorsa" - mondta Wiseman. "A stúdió kicsit nyitottabbá vált a sikerek miatt. Mindig is volt rá esély, hogy három filmben meséljük el a sztorit - szóval a trilógiát befejeztük. Innen sokfelé léphetünk tovább. Komolyan játszadozom a gondolattal, hogy mi lehetne a következő cselekmény. De boldog vagyok, mivel ugráltunk az időkben és mégis érdekelte mindez az embereket. Remélhetőleg másfajta sztorit is képesek lesznek elfogadni, mert a karakterek itt vannak és halhatatlanok. Jó móka lenne tovább lépni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lordboxi #4
    Hát, én az első résznél elvesztettem a reményt, amiko megláttam, a ziháló vámpírokat, meg amikor a vámpír majdnem megfullad, aztán közli, hogy megmentetted az ÉLET-emet..... Persze ennél még tudnék többet is említeni de inkább nem idegesítem magam.
  • Rotcsa #3
    Na, akkor remélem valami jó sötét és zajos verzió lesz!
    Aki ezt a filmet torrentezi, az megérdemli...
  • smaszi #2
    Én még nem láttam a harmadik részt, de ha ennyire jó, akkor lehet h. hamarosan "le-torrentezem"... Az eddigi részek bejöttek, de ebben nagy szerepe volt Beckinsale kisasszonynak is...
  • Rotcsa #1
    Szerintem a legújabb rész lett a legjobb mind közül!

    A Viktort megformáló színész alakítása különösen tetszett, tényleg átjött a gyűlölete, amit a farkasokkal szemben érez! Az eddigi részekben ezt csak úgy elfogadtam, de nem hatott át!
    Lucyan életútja is egész kerek story lett, ami tetszett, hogy a farkasok falka szellemére most nagy hangsúlyt fektettek!
    Amikor megindul több száz vérfarkas Lucyan fájdalmas üvöltésere, az mekkora már...!
    Remélem a következő rész is lesz ilyen jó!!

    Soha rosszabbat!