Ötvös Tibor

További Underworld filmek érkeznek?

A jelek szerint a gyártó stúdió elégedett az Underworld-trilógia bevételeivel, hiszen Len Wiseman a harmadik rész hétvégi bemutatója kapcsán már egy Evolúció 2-ről beszélt az újságíróknak.

A hazánkban is látható Underworld: A vérfarkasok lázadása bemutatta nekünk a franchise előzményeit és ezzel le is zárta a trilógiát. A vérbeli rajongók - és persze a kicsit tapasztaltabb filmnézők - azonban sejtették, hogy ezzel még nem lesz vége a történetnek. Ezt az első két rész rendezője, Len Wiseman is megerősítette egy interjújában."Meglátjuk, mi lesz ennek a résznek a sorsa" - mondta Wiseman. "A stúdió kicsit nyitottabbá vált a sikerek miatt. Mindig is volt rá esély, hogy három filmben meséljük el a sztorit - szóval a trilógiát befejeztük. Innen sokfelé léphetünk tovább. Komolyan játszadozom a gondolattal, hogy mi lehetne a következő cselekmény. De boldog vagyok, mivel ugráltunk az időkben és mégis érdekelte mindez az embereket. Remélhetőleg másfajta sztorit is képesek lesznek elfogadni, mert a karakterek itt vannak és halhatatlanok. Jó móka lenne tovább lépni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Lordboxi #4
  Hát, én az első résznél elvesztettem a reményt, amiko megláttam, a ziháló vámpírokat, meg amikor a vámpír majdnem megfullad, aztán közli, hogy megmentetted az ÉLET-emet..... Persze ennél még tudnék többet is említeni de inkább nem idegesítem magam.
 • Rotcsa #3
  Na, akkor remélem valami jó sötét és zajos verzió lesz!
  Aki ezt a filmet torrentezi, az megérdemli...
 • smaszi #2
  Én még nem láttam a harmadik részt, de ha ennyire jó, akkor lehet h. hamarosan "le-torrentezem"... Az eddigi részek bejöttek, de ebben nagy szerepe volt Beckinsale kisasszonynak is...
 • Rotcsa #1
  Szerintem a legújabb rész lett a legjobb mind közül!

  A Viktort megformáló színész alakítása különösen tetszett, tényleg átjött a gyűlölete, amit a farkasokkal szemben érez! Az eddigi részekben ezt csak úgy elfogadtam, de nem hatott át!
  Lucyan életútja is egész kerek story lett, ami tetszett, hogy a farkasok falka szellemére most nagy hangsúlyt fektettek!
  Amikor megindul több száz vérfarkas Lucyan fájdalmas üvöltésere, az mekkora már...!
  Remélem a következő rész is lesz ilyen jó!!

  Soha rosszabbat!