Ötvös Tibor

Tartja magát Kevin James vígjátéka

Továbbra is Amerika legnézettebb filmjének számít Kevin James múlt héten debütált vígjátéka, a Paul Blart: Mall Cop. Egyedüli vetélytársként csak az Underworld: A vérfarkasok lázadása tudta megszorongatni, ám még így is a sorozat legrosszabb nyitányát produkálta.

Kevin James bebizonyította, hogy egyedül is képes egy filmet sikerre vinni, ha az az ő személyére van szabva. És a jelek szerint a Paul Blart: Mall Cop ilyen, hiszen a múlt heti bemutatója után a mostani hétvégén is az Adam Sandler produceri felügyeletével készített film áll a tízes lista első helyén. Mostani 21,5 milliójával bevétele lassan eléri büdzséjének háromszorosát, mely szép teljesítmény.


The Uninvited

Alig 700 ezer dollárral keresett kevesebbet az Underworld: A vérfarkasok lázadása, ám ez így is csak az ezüstéremhez volt elég. Annyi azért bebizonyosodni látszik, hogy a rajongók nehezen tudnak elképzelni egy Kate Beckinsale nélküli epizódot. A harmadik rész kezdett ugyanis a leggyengébben a franchiseban, ám a 35 milliós büdzsét biztosan behozza. Érdemes még kiemelni az Inkheart gyenge kezdését.

A Brendan Fraser és Paul Bettany főszereplésével bemutatott fantasy 7,7 millióval kezdett, ami mára sajnos szinte már megszokott - legalábbis a kategóriáján belül. A héten talán három lista-esélyest lehet megemlíteni a kínálatból. Egy héttel eltolták Liam Neeson filmjének bemutatóját, így a Taken most érkezik meg az amerikai mozikba. Ellenfele Renée Zellweger legújabb vígjátéka, a New in Town lehet. És ezúttal is jut egy ázsiai horror remake a hétre, mely a The Uninvited címet viseli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    nézni nem kell, hogy tudjuk, de hogy unjuk, ahhoz kell. nyilváz, aki nem nézi, unni sem tudja.
  • schrank #4
    ezek több tíz éves sablonok nem kell hozájuk nézni a szarokat hogy tudjuk hogy léteznek ...
  • winnie #3
    amíg van rájuk kereslet (lám, unod, ami azt jelenti, hogy ennek ellenére nézed őket, sőt, annyit nézel, hogy már lehet unni), addig felesleges kitalálni újat. mikor leáll a nép (te) a nézésével, akkor lesz új. addig kell ütni a vasat, amíg meleg.
  • ddt500 #2
    Kezdem már unni ezeket a kádban lemerülős, szekrény, ágy alól csúnya kéz kinyúlik jeleneteket. Nem lehetne kitalálni valami újat?
  • ffxi #1
    Doug Heffernan