Ötvös Tibor

Megvan az új Lara Croft?

A hírek szerint Angelina Jolie harmadszorra már nem vállalta Lara Croft szerepét, így a stúdió és a producerek kénytelenek voltak új főszereplőt keresni. A jelek szerint meg is találták.

A PSExtreme értesülései szerint a frissen Oscar-díjra jelölt színésznőt a Transformers újdonsült sztárja, Megan Fox helyettesíti majd. Az értesülést természetesen egyik fél sem erősítette meg, de nem is cáfolták. A Paramount elmondása szerint jelenleg a rendezőt keresik, ám a forgatókönyvről nem voltak hajlandóak nyilatkozni.



Mindenesetre Fox kisasszony jó választásnak tűnik, mert - bár színészi képességeiben nem ér fel Angelina Joliehoz - testileg semmi gubanc nincs vele és még hasonlít is a sírrablóra. A Tomb Raider rajongói még nem jelezték véleményüket, de hamarosan várható a támogató-ellenző párharc.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Norbi507 #24
    Nekem semmi gondom, bajom nincs a csajjal, de Lara csak egy van és az az egy Angelina Jolie!!! ;)

    De ettől még jó lehet a film, de szerintem nem hoz annyi bevételt mint a többi Tomb Raider film. (túl sok jó Tomb Raider film készült Angelinával :D, bárcsak még készülne jó sok! )
  • Wolfi24 #23
    Azért nem vállalta el a szerepet, mert össze rúgta a port az Eidos-sal.
  • 1Shot #22
    Sandra Bullock? Na ő ne, még korrekt mellekkel sem. Úgy néz ki mint egy rossz transzvesztita.
    Szép a fent említett hölgy, a TF-ben is nagyon bejött, de mint Lara...háát, Jolie-nak meg igenis jól állt a szerep (egyébként tényleg jól megy neki).
  • bmw #21
    Na ez sem a tudasaval futott be...

    Jolie kisasszonynak meg nagyon jol mehet ha nem vallalja el....
  • ates84 #20
    Ne vicceljetek már!
    Teljesen jó lesz erre a szerepre külső adottságai okán:

  • galedki #19
    az a szőrmés terpesz rendben! jöhet a film is...
  • Etinger #18
    Berta nagyi is nagyot alakít abban a részben :D
  • Etinger #17
    Első évad, 12. része :)
  • gabeei #16
    Misiss Pitt-nél mindenképp job, bár én egy fiatal Sandra bullock-hasonmásnak örülnék a legjobban korrekt mellekkel. Angelina a wanted-ben roohadt szarul néz ki ennyire lefogyva, még vagy 5 kiló kellett volna rá, és akkor elfogadhatóbb lett volna. Ez a Fox eddig nem rossz, majd a vásznon meglátjuk. A Lara-lányok közül pedig eddig Karima Adebibe viszi nálam a pálmát...
  • antikarts #15
    Szerintem jó választás a film főszerepére.
    AZTA-nak pedig csak annyit, hogy én sem tudom pontosan melyik részben volt, de sztem az első 2 évad valamelyikében. Ő játszotta Berta 16 éves unokahúgát.